Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από την αποβολή της από το Survivor-«Είδα το Νίκο να…»

«Δε θα ρίσκαρα 20 χιλιάρικα για να πάρω να πω στη μάνα μου ''Μου λείπεις''...»

Must Read

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε η καλεσμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποβολή της από το Survivor all Star, έπειτα από την κατηγορία ότι επικοινώνησε κρυφά με τους δικούς της ανθρώπους.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης επέμενε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε γεγονός το οποίο παραδέχτηκε αργότερα και η παραγωγή.

«Το μόνο που ήθελα είναι να ακουστεί η αλήθεια όχι να πιά την παραγωγή, ούτε να βγάλω χρήματα! Όλο αυτό πήρε έκταση και λύθηκε και το ερωτηματικό του κόσμου, δε μπορούμε να πούμε πράγματα, που γίνονται στο παιχνίδι, όλα γίνονται off κάμερα, αν κανείς θέλει να σου αλλάξει τη ζωή σου…θα το κάνει!

Δεν κλαίω τα λεφτά, που έχασα, ήταν η εμπειρία, ήθελα να ζήσω ξανά την πείνα, αν θέλει να σου στερήσει κανείς αυτό, μπορεί επί 10 αν ακουστεί η ίδια φωνή», τόνισε.

Στην ερώτηση με ποια άτομα έχει επικοινωνία απάντησε πως: «Ναι με την Κατερίνα μιλάμε, ήμασταν στο ίδιο άθλημα, προσπαθώ να συνεχίσω με τα επαγγελματικά μου, πήρα το πτυχίο μου, το ψάχνω ακόμα…το πτυχίο μου είναι στα ΑΜΕΑ, που θέλω να ασχοληθώ, είναι κάτι που αγαπάω!

Το μοναδικό άτομο, που μιλάω είναι η Μαίη, δε θέλω να μιλήσω με κανέναν άλλον, νιώθω μια μαυρίλα μέσα μου…Όταν βγήκε ο Ατζούν και απάντησε τα πήραν πίσω! Όπως γνωρίζεις, είναι τα πρόχειρα καταλύματα και η καλύβα…αφού φύγαμε με την Κατερίνα από τα πρόχειρα βγήκε το πλάνο! Ξέρετε ότι μαγειρεύω και καθαρίζω ψάρια και κανείς δε μπορεί να αναρραίσει ότι από τη μία μέχρι τις 5 καθάριζα ψάρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά και δε θα ρίσκαρα 20 χιλιάρικα για να πάρω να πω στη μάνα μου ”Μου λείπεις”...δε θα ρίσκαρα είναι πολλά τα λεφτά. Το κομμάτι του κινητού ειπώθηκε από άλλο πρόσωπο επειδή δεν πήρε κάτι παραπάνω από το άτομο, που δεν του έδωσε το δόλωμα εκείνη την ημέρα, που μας έδινε φαγητό».

Όσο γι’ αυτά που ειπώθηκαν από το Νίκο Μπάρτζη δήλωσε πως: «Εγώ 29 του μήνα βρέθηκα στο ξενοδοχείο χωρίς να έχει γίνει τίποτα! 30 του μήνα η παραγωγή έπρεπε να δώσει επεισόδιο και οι μπλε άσκησαν βέτο να φύγουμε. Έξω από το συμβούλιο είδα το Νίκο να πλησιάζει τους μπλε και μετά έγινε ό,τι είδατε στο συμβούλιο!».




«Με αφορά, ότι δικαιώθηκα, με στενοχωρεί, δεν το βλέπω το παιχνίδι, αν το είχα κάνει δε θα περίμενα 10 ημέρες να έρθει ο Ατζούν να με βάλει στο παιχνίδι! Όταν γύρισε ο Ατζούν και είπε την αλήθεια δε μπόρεσα να μην του πω ευχαριστώ, είσαι αυτό, που πρέπει να είσαι και γι αυτό έχεις καταφέρει όσα έχεις καταφέρει!

Δε μπορεί να πάει η λογική μου, ότι κάποιος ορκίζεται στο θεό και κάνει κακό στο συνάδελφό του, είναι σα να έχει πάρει ένα ξύλο και να με έχει βαρέσει, είναι το ίδιο! 29 με πήραν και 30 του μήνα φυγάδευσα την Κατερίνα, μεταξύ 16 ωρών πάρθηκε η απόφαση της παραγωγής γιατί δεν είχε χρόνο η παραγωγή, λογικό είναι!

29 του μήνα ζήτησα από ένα λόκαλ φαγητό και να πω ότι εγώ πληρωμένο δεν έφαγα, γιατί από τις 30 είχα φυγαδευτεί! Αυτό το φαγητό το ζητάμε από λόκαλ….», είπε στην συνέχεια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This