MasterChef: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του τελικού – Ποιος τα πήγε καλύτερα;

Must Read

Στην Κρήτη ταξίδεψαν οι δύο φιναλίστ του Master Chef για το πρώτο μέρος του τελικού. Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη αν και ήταν αγχωμένοι για την απαιτητική δοκιμασία που είχαν να βγάλουν εις πέρας, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Είναι αλήθεια. Είμαι στον τελικό με τη φιλενάδα μου τη Μπέη. Δεν θα αλλάξει ο τρόπος που θα μαγειρέψω, όποιον κι αν είχα απέναντι. Πάντα θα μαγειρεύω απέναντι σε μένα. Η αλήθεια όμως είναι ότι στη ημέρα της audition δεν περίμενα ότι θα φτάσω τόσο μακριά», δηλώνει ο Νίκος Τράκας λίγο πριν τον τελικό του MasterChef.

«Σκεφτόμουν ότι στον τελικό θα είναι ο Τράκας. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα είναι λίγο τρελός με τη μαγειρική. Βέβαια, όταν κάποια στιγμή του είπα την άποψή μου, μου την… έστησε στη γωνία. Εγώ είτε βγω πρώτη είτε δεύτερη, σήμερα νιώθω ήδη νικήτρια», ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Μπέη.

Οι δυο παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και εντυπωσίασαν τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες. Μάλιστα απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τον guest chef, όσον αφορά τις μαγειρικές τους επιδόσεις.

Ωστόσο, όπως ορίζει η διαδικασία, δεν αποκαλύφθηκαν οι βαθμολογίες τους. Αυτές θα αποκαλυφθούν την τελευταία ημέρα, προκειμένου να διατηρείται ακέραιο το ενδιαφέρον και το πάθος των διαγωνιζόμενων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This