Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Έλενα Χριστοπούλου: «Χουάνα η παρθένα! Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»

Must Read

Μία νέα κόντρα ξεκίνησε στη showbiz με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Παπανώτα και την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο δημοσιογράφος γίνεται αρκετά συχνά αιχμηρός με τους σχολιασμούς του. Έτσι και αυτή τη φορά, σχολίασε τη δουλειά της γνωστής booker μοντέλων με τέτοιο τρόπο που την έκανε έξω φρενών.

«Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε… Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ…», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει με χιούμορ ότι «θα ανοίξει νέος κύκλος».

Η Έλενα Χριστοπούλου εμφανώς ενοχλημένη απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα μέσα από την ανάρτηση που έκανες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου; Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στη δημοσίευση της Έλενας Χριστοπούλου με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» και έβαλαν και οι δύο τα γέλια.

«Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Χουάνα η παρθένα».

«Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημήτρης Παπανώτας: Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν το είδα!

Δημήτρης Παπανώτας: Χάνεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This