First Dates – Το πιο καταστροφικό ραντεβού: «Κωλυσιεργείς… είσαι λούμπεν»

«Ήταν λίγο πτώμα. Πολύ νεκροτομείο»

Must Read

Το ραντεβού της Γεωργίας και του Δημήτρη δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν, αφού η Γεωργία φάνηκε να μην ενθουσιάστηκε από το ταίρι που επιλέχθηκε για εκείνη, γεγονός το οποίο το έδειξε με τον τρόπο της.

Η 41χρονη φωτογράφος από την Αθήνα δεν δίστασε να εκφραστεί με υποτιμητικό τρόπο στον υποψήφιο παρτενέρ της.

«Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια; Το επάγγελμά σου το αγαπάς; Τώρα το ξεκίνησες, πότε πρόλαβες να το αγαπήσεις; Αυτό κρύβει μία μοιρολατρία, ότι δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, οπότε ασχολήθηκα με αυτό», ανέφερε στην αρχή του ραντεβού τους η Γεωργία.

«Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους; Τι τους κάνεις, τους βαμπιρίζεις δηλαδή; […] Δεν μου κάνει αυτόν τον δυνατό άντρα, που να έχει τη δύναμη από μόνος του», σχολίασε στη συνέχεια.

«Μιας και είσαι της τέχνης… το “Περιμένοντας τον Γκοντώ” το έχεις δει; Το θεατρικό του Μπέκετ; Έπρεπε να θυμάσαι την όλη διαδικασία. Κι εσύ κάτι περιμένεις, περιμένεις… τι περιμένεις; Τίποτα δεν περιμένεις. Κωλυσιεργείς… είσαι λούμπεν. […] Είναι λίγο… πολύ λαϊκός», σχολίασε στη συνέχεια η Γεωργία, οδηγώντας το ραντεβού σε βατερλό.




«Το παράκανα που του είπα για το πτώμα αλλά αυτό εξέπεμπε η όλη του η ενέργεια στην ουσία… ήταν λίγο πτώμα. Πολύ νεκροτομείο», είπε στο προσωπικό της cue η υποψήφια του First Dates.

Στην ερώτηση αν θα ξαναέβγαιναν ραντεβού ο 40χρονος από τον Πειραιά είπε χαρακτηριστικά πως: «Για ένα δείπνο, μια γνωριμία πολύ ήταν. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα έβγαινα ραντεβού».

«Μου φαίνεται εκδικητικό γιατί δεν είναι ωραίο ένας άντρας να ακούει την απόρριψη. Προσπαθείς να βγεις από πάνω! Εγώ το βλέπω αμοιβαία. Είναι σαν να θέλουμε να πιαστούμε και παρά ήμασταν αξιοπρεπείς», κατέληξε η Γεωργία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This