Secret song: Το show που εκτός από τραγούδια έκρυβε και μεγάλες συγκινήσεις

Must Read

Πρεμιέρα έκανε χθες το Secret song με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια, πριν ξεκινήσει να παρουσιάζει τους καλεσμένους αλλά και να αποκαλύψει τις εκπλήξεις που τους έχει ετοιμάσει, καλωσόρισε θερμά το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές

«Τι ωραίο κοινό είστε εσείς! Κύριες και κύριοι καλώς ήρθατε! Αυτό είναι το Secret Song που ακούγατε. Το ομορφότερο τηλεοπτικό event στην ελληνική τηλεόραση. Πάμε να βουτήξουμε στις ιστορίες των τραγουδιών για να φέρουμε στην επιφάνεια τα συναισθήματα που παλεύουν να εκφραστούν, να δούμε ανθρώπους αγαπημένους που θα καθίσουν σε αυτή εδώ την λευκή πολυθρόνα. Θα τους δούμε από μια άλλη οπτική. Θα αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκπλαγούν, να τσαλακωθούν αλλά και να τσαλακωθούν. Μια μοναδική εμπειρία, μια υπέροχη μουσική παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη», είπε χαρακτηριστικά.

O πρώτος καλεσμένος του φαντασμαγορικού show ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης. Ο τηλεοπτικός Παπά-Μιχάλης έκατσε στην λευκή καρέκλα και απόλαυσε την έκπληξη που του είχε ετοιμάσει η οικογένειά του που είχε άρωμα Κρήτης.

Στην σκηνή ανέβηκε ο γιος του, Σπύρος,  η γυναίκα του, Βάλια Μαργαρίτη, ο αδερφός του και ο καλός του φίλος Σταύρος Ψαρουδάκης και του αφιέρωσαν το τραγούδι Νίκου Ξυλούρη «Ήτανε μια φορά». Το εν λόγω τραγούδι το αφιέρωνε στα νιάτα του στη σύζυγό του.

 

Ο γνωστός ηθοποιός μόλις είδε να ξεπροβάλει η οικογένειά του πάνω στην σκηνή, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του.

«Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω… Ξέρεις τι μου θύμισες; Τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου που έκανε κάτι τέτοια και να που ήρθε σε εμένα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα. Πω πω, μεγαλεία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε συγκινημένος στη Ναταλία Γερμανού.

 

Μία πολύ όμορφη έκπληξη όμως δέχθηκε και η Κατιάνα Μπαλανίκα η οποία είδε το τραγούδι το οποίο σφράγισε με την ερμηνεία της, να ζωντανεύει επί σκηνής από τους πιο δικούς της ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Μαριλού Κατσαφάδου τραγουδούσε την «Κουπαστή», εμφανίστηκαν μπροστά της η αγαπημένοι της φίλοι Κάτια Δανδουλάκη και Σταμάτη Φασουλή. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν είδε τα αδέρφια της να την τιμούν με την παρουσία τους.

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και γω μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους. Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να  με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το κομμάτι «Τι σου έκανα και πίνεις».

Ο Νίνο πλάνταξε στο κλάμα με το αναπάντεχο reunion που πρόβαλε μπροστά στα μάτια του. Ο τραγουδιστής συνάντησε τους παλιούς συμμαθητές αλλά και καθηγητές του Fame Story, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε η καλλιτεχνική του πορεία.
Έτσι λοιπόν ο Νίνο άκουσε από τον Γιώργο Γιαννιά το τραγούδι «Ομολογώ», ένα τραγούδι που τον έχει στιγματίσει αφού ήταν αυτό που ερμήνευσε τελευταία φορά στην μουσικλη ακαδημία.
Αντώνης Γούναρης, Εύη Δρούτσα και Τζούλι Μασίνο τίμησαν τον τότε μαθητή τους ενώ από αυτήν την μάζωξη δεν θα μπορούσε να λείπε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στην σκηνή όμως βρέθηκαν και οι δύο κολλητοί του φίλοι οι οποίοι βρίσκονταν σε όλα τα live για να στηρίξουν στον φίλο τους στα πρώτα του ξεκινήματα ως τραγουδιστής.
Ο Νίνο αλλά και οι υπόλοιποι ήταν άκρως συγκινημένοι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση έκανε μία ερώτηση στη Ναταλία Γερμανού που την άφησε με το στόμα ανοιχτό.
«Πώς σου ξέφυγε ο Νίνο;», την ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνη να απαντάει πως «Θα σου απαντήσω. Ήμουν παντρεμένη, ήμουν πιστή στο στεφάνι μου».

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ταξίδεψε στον χρόνο με μια μελωδία, μια κιθάρα και μια κούκλα.

Η κόρη του Joanne ανέβηκε στην σκηνή του secret song και ερμήνευσε το Troubled Waters. Δίπλα της όμως στάθηκε και η νονά της ταλαντούχας τραγουδίστριας αλλά και πολύ καλή φίλη του ηθοποιού, η επίσης ηθοποιός Λυδία Φωτοπούλου.

«Ο Παράδεισος των κυριών, όντως! Μου το υποσχέθηκες. Ήταν υπέροχη η έκπληξη, συγκινήθηκα πάρα πολύ» είπε ο ηθοποιός στην παρουσιάστρια του show.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με μια ταινία, ένα τραγούδι, μια παιδική εξόρμηση κατάλαβε πως μια φιλία μπορεί να αντέξει στο χρόνο.
Οι παιδικοί του φίλοι από τον Έβρο βρέθηκαν μαζί του στην σκηνή του show του Alpha και τον έκαναν να θυμηθεί τα ωραία και ανέμελα χρόνια που ζούσε στον τόπο καταγωγής του.
«Έχουμε να βρεθούμε μαζί μπορεί και 30 χρόνια!» αναφώνησε ο παρουσιαστής και έτρεξε να αγκαλιάσει τους φίλους του.
Το «Hotel California» για την Μαριάννα Τουμασάτου είναι ένα τραγούδι σταθμός. Γι’ αυτό λοιπόν ο κολλητός της ηθοποιού κανόνισε να της το ερμηνεύσει η Πέγκυ Ζήνα ενώ θα εμφανιζόταν στο πλευρό της και η πολύ καλή της φίλη αλλά και κουμπάρα της Ηρώ Λούπη, την οποία υποδέχθηκε μένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

 

«Ευχαριστώ πολύ! Ήταν φανταστικό. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάω από πολύ μικρή, από το λύκειο και έχω απαιτήσει, όταν θα “ταξιδεύω”, να το βάλουν» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με μια μελωδία που τον γυρίζει στην πιο γλυκιά ανάμνηση. Ειδικότερα τα παιδιά της παράστασης Ματίλντα από το μακρινό 2018, ερμήνευσαν για εκείνον το τραγούδι της παράστασης με τον ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

«Συνήθως κρατώ την ψυχραιμία μου, εκεί την έχασα. Με πατήσατε στο ευαίσθητο σημείο μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις τα παιδιά τόσα και τώρα να τα βλέπεις μαζί σου στη σκηνή. Αυτό δεν το περίμενα! Όλα τα άλλα τα περίμενα!», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου με ένα τραγούδι που τον δένει με ένα μύθο. Το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Για σένα» ερμήνευσε για εκείνον η Μάρθα Φριντζήλα ενώ τους στοίχους αγκάλιαζε με την μελωδία του ακορντεόν ο Παναγιώτης Τσέβας.

«Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει, αισθάνομαι ότι κάτι καλό θα συμβεί» είπε στη Ναταλία Γερμανού πριν περάσει στη λευκή καρέκλα.

Λίγο αργότερα όμως εμφανίστηκε και η Ζωζώ Σαμπουτζάκη με τον ηθοποιό να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα στο τέλος οι δυο τους μοιράστηκαν μία πολύ συγκινητική στιγμή τραγουδώντας το «Πόσο λυπάμαι».

Η Ζωζώ τραγουδά για τον Άγγελο Παπαδημητρίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This