Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγουν ένα ραντεβού

Must Read

Μετά τα νέα για την απιστία του αρραβωνιαστικού της, η Βάσω και η Λίνα αναχωρούν για τα Χανιά, ενώ ο Μάκης περιμένει με αγωνία το τηλεφώνημα της Λίνας, που όμως δεν έρχεται ποτέ. Όταν επιτέλους αυτό χτυπάει, θα είναι για τον Πέτρο και μάλιστα δεν θα είναι για καλό αφού οι αρχαιοκάπηλοι θα προσπαθούν ξανά να τον πείσουν να φέρει την εικόνα.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγουν ένα ραντεβού για φαγητό αλλά εκείνη δεν νιώθει έτοιμη να το κάνει παρόλο που έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τα ειλικρινή του συναισθήματα. «Μη με παρεξηγείς αλλά δεν μπορώ να βγάλω από τη σκέψη μου τον Απόστολο. Οχι τόσο απλά. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να νιώσω ότι είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα», του εξηγεί και ο Ιπποκράτης δείχνει να την καταλαβαίνει και να σέβεται την απόφασή της.

Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αγγελου, φροντίζοντας για τη μετάθεσή του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν Αντρέα. Ο Στελής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Και ενώ μια σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα, μια άλλη σύμπτωση θα φέρει νέα ανατροπή. Στην αποθήκη του Λιμενικού, μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This