Το Ναυάγιο: H Λίνα προσπαθεί να μεταπείσει τον πατέρα της να μην προχωρήσει τον γάμο της Βάσως

Must Read

Ο Μάκης αναρωτιέται αν πρέπει να εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για τη σχέση του με τη Λίνα, ενώ εκείνη κάνει μια ειλικρινή κουβέντα με τον Στέφανο. Μια νέα γραμματέας πιάνει δουλειά στην εφημερίδα που δουλεύει ο Γιώργης και αναλαμβάνει δυναμικά πρωτοβουλίες. Τέλος, ο Βασίλης μαθαίνει πως χάθηκε ο άντρας της Στέλλας και την επισκέπτεται για να της ζητήσει συγγνώμη.

Μπορεί να άλλαξε ταυτότητα και όλοι πλέον να τον φωνάζουν Αντώνη, στην πραγματικότητα όμως ο Πέτρος δεν έχει ησυχάσει. Και αυτό γιατί οι αρχαιοκάπηλοι συνεχίζουν να τον κυνηγούν και να του ζητούν αφενός την εικόνα και αφετέρου τα χρήματα που είχαν δώσει στον Αντώνη. Ο Πέτρος τα βρίσκει σκούρα και προσπαθεί να μην κινήσει υποψίες στους φίλους του στην αυλή, όμως τελικά δεν τα καταφέρνει αφού οι αρχαιοκάπηλοι του κάνουν έφοδο τη στιγμή που στην αυλή βρίσκεται ο Αγγελος και ζητά να μάθει περισσότερα για τη ζωή του νέου του φίλου και τις σχέσεις του με τους συγκεκριμένους άντρες. Ο Πέτρος, αν και θα σκεφτεί αρχικά να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αγγελο, τελικά θα βρει μια δικαιολογία για να καλύψει την επίσκεψή τους με την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία.

Μια σκηνή ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη σχετικά με την σύζυγό του θα εξοργίσουν τους τηλεθεατές, καθώς ενώ όλοι δίνουν συλλυπητήρια, κανείς δεν γνωρίζει πως εκείνος την έχει δολοφονήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This