Έριξε το καρφί της η Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν “μπάζα” στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα»

Όσα είπε για την κόντρα της με την Βάνα Μπάρμπα!

Must Read

Η Μαίρη Μηλιαρέση είχε διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης ωστόσο η απόφαση της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα για να μεγαλώσει το παιδί της, σύμφωνα με εκείνη δεν της έκανε καλό. Επίσης τόνισε πως δεν είχε τις κατάλληλες γνωριμίες για να έχει δική της εκπομπή. «Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραδέχτηκε πως της λείπει η τηλεόραση.

«Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση άλλα κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω, έκανα νούμερα. Υπάρχουν «μπάζα» στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα. Με ενοχλεί που στην τηλεόραση ένα άτομο παίρνει πολλές εκπομπές και σε πολλές ζώνες. Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, στην αρχή ντρεπόμουν λίγο», είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Όσον αφορά το σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με την ενασχόληση της Βανας Μπάρμπα με την πολιτική, δήλωσε πως: «Με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσαμε, δεν υπάρχει κόντρα. Μου είπε “μία χαρά μας έπαιξαν και οι τηλεοράσεις”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This