Σασμός spoiler: Δύσκολα τα πράγματα για την Βασιλική – Θα συλληφθεί με φόνο

Must Read

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Σασμό τόσο για τους Βρουλάκηδες όσο και για τους Σταματάκηδες.

Η Τζένη και η Θοδώρα βοηθάνε τον Τόλη να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο του για τη Λεμονιά.

Στο μεταξύ ο Τηλέμαχος γυρνάει την πλάτη στον Αντρέα ειδικά όταν ο δεύτερος του αποκάλυψε πως εκείνος ξαναξεκίνησε τη βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Παράλληλά ο εισαγγελέας συνεχίζει να σκαλίζει τις σκοτεινές υποθέσεις των κατοίκων. Σειρά έχει η Ντίνα η οποία δέχεται ερωτήσεις σχετικά με τις παράνομες δουλειές του Βαγγέλη αλλά και ο Μαθιός ο οποίος θα σαστίσει όταν θα του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή.
Ο Γιακωβάκης όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Ενώ η υπόθεση του Λάζαρους είχε κλέισει, σύμφωνα με το Tivisirial ο Χρήστος αποφάσισε να ασχοληθεί προσωπικά και ζήτησε από τον Αντώνη τη λίστα DNA από τους υπόπτους οι οποίοι ήταν φυσικά η οικογένεια των Σταματάκηδων.
Όλοι είχαν υποβληθεί σε αυτήν την διαδικασία εκτός από τη Βασιλική. Και ενώ ο Αντώνης θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο τα περιθώρια θα στενέψουν και θα αναγκαστεί να δώσει την λίστα στον εισαγγελέα.
«Είναι έγκυος, Χρήστο, και δεν ήθελα να περάσει από αυτή τη διαδικασία. Για τη Βασιλική εγγυώμαι εγώ. Δεν θα έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο», θα πει στον Χρήστο αλλά εκείνος θα είναι αμείλικτο.
Στο μεταξύ κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον Μαθιό και την Βασιλική στην σκέψη ότι η δεύτερη θα μπει φυλακή.

«Δεν θα αντέξω να σε δω στο κρατητήριο. Χίλιες φορές να βρεθώ εγώ εκεί αντί για εσένα», θα της πει ο άντρας της και η Βασιλική θα του απαντήσει: «Η Στέλλα αλλά και ο Αντώνης θα βοηθήσουν ώστε να πέσω στα μαλακά. Θα εξακριβωθεί, Μαθιό μου, τι έγινε εκείνη τη νύχτα. Δεν θέλω να ανησυχείς».

Η τύχη όμως δεν είναι με το μέρος τους και ο εισαγγελέας θα διατάξει την σύλληψη τη Βασιλικής 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This