Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια πετοιμάζεται για φύγει για Βραζιλία

Must Read

Τώρα που ο Βύρωνας έμεινε χήρος, πήρε το θάρρος να ζητήσει το χέρι της Ζαχαρούλας αλλά η Σύρμω ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή της.




Στο μεταξύ η Μιράντα επιθυμεί να επιστρέψει στον Παράδεισο, γεγονός το οποίο εκφράζει στον Χριστόφορο κι εκείνος προβληματίζεται καθώς του πέρασε από το μυαλό ότι ο λόγος που θέλει να επιστρέψει στην δουλειά είναι ο Ντίνος.

Ο Σίμος πηγαίνει στο ξενοδοχείο που μένει η Βικτωρία για να την επισκεφτεί και τον πιάνουν στα πράσα η Δωροθέα με τον Μάρκο που πέρασαν εκεί το βράδυ τους, ωστόσο δεν γνωρίζουν πως στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται η Βικτωρία και υποθέτουν ότι ο Σίμος κερατώνει την Αμαλία.

Η Φωφώ και ο Βλησσάρης προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων τους αποφεύγοντας ο ένας τον άλλον μπροστά τους. Η αντίστροφη μέτρηση για την επιμέλεια του παιδιού της Γεωργίας έχει αρχίσει. Ο Πάρης πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει για να σταματήσει τον Χριστόφορο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This