Κουζίνα χωρίς Kωνσταντίνα Σπυροπούλου

Must Read

«Κάτι ψήνεται» μεν… χωρίς την Kωνσταντίνα Σπυροπούλου δε! Το ριάλιτι μαγειρικής και φιλοξενίας «Κάτι ψήνεται» αγαπήθηκε πολύ από την εποχή που άρχισε να προβάλλεται το 2009 στον Alpha χωρίς παρουσιαστή, έχοντας μόνο το voice over του Γιώργου Χατζηπαύλου, έως το 2019 που σταμάτησε να προβάλλεται.

Η εκπομπή αναβίωσε το 2021 με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τίτλο «Κάτι ξαναψήνεται», όμως άντεξε στον Σκάι μόνο μία σεζόν, παρότι πήγε πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης.

Με τον Σκάι να ρίχνει ξανά από τη νέα σεζόν όλη του την προσοχή στα ριάλιτι, η ιδέα για να επανακάμψει δεύτερη φορά το «Κάτι ψήνεται» φαντάζει ιδανική, αφού η εταιρία παραγωγής του έχει τα δικαιώματα της εκπομπής και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο κανάλι θέλει. Εξάλλου, είναι ένα ριάλιτι χωρίς σκηνικά και στούντιο, αφού τα γυρίσματα γίνονται σε πέντε διαφορετικά σπίτια παικτών. Εχει μάλιστα αποδειχτεί στο παρελθόν ότι μπορεί να σταθεί και χωρίς παρουσιαστή, μόνο με έναν εκφωνητή να συμπληρώνει τις ατάκες στις συζητήσεις των πέντε παικτών.

Με το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» να μην επιστρέφει τη νέα σεζόν, το «Κάτι ψήνεται» φαίνεται εξαιρετικό συμπλήρωμα στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού, με ένα κοινό σταθερό, χαμηλό μπάτζετ και χωρίς το άγχος να βρεθεί ο κατάλληλος παρουσιαστής. Αλλωστε το φαγητό και το κουτσομπολιό είναι η καλύτερη συνήθεια του Ελληνα.

Πάντως, επί του πρακτέου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και έχει μπροστά της μια εγκυμοσύνη αλλά και μια γέννα που τη θέλει στο σπίτι της και κοντά στο μωρό της. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν οσονούπω χωρίς την Κωνσταντίνα, αλλά με το ίδιο κέφι και την ίδια ζέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This