Το «Μουσικό κουτί» έριξε αυλαία: Συγκινημένοι ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη

Must Read

Έπειτα από τέσσερα χρόνια πετυχημένης πορείας η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» έριξε αυλαία! Ρίγη συγκίνησης επικράτησε στο πλατό της ΕΡΤ με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη να αποχαιρετάνε το κοινό που τόσο πολύ αγάπησαν αυτήν την μουσική εκπομπή.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές» εξήγησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “μη σταματήσετε”. Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία» πρόσθεσε στη συνέχεια.




«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου» είπε με τη σειρά της, συγκινημένη, η Ρένα Μόρφη, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να καταλήγει: «Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This