Survivor: Η αντίδραση του James όταν έμαθε πως ναυάγησε ο πατέρας του – Ο 2ος υποψήφιος

Η Σταυρούλα «άλλα λέει και άλλα κάνει»...

Must Read

Παρόλο που οι παίκτριες του Survivor, έχουν ασυλία γι’ αυτές τις δύο εβδομάδες, η ψυχολογία της Σταυρούλας Χρυσαειδή δεν είναι και πολύ ανεβασμένη γεγονός το οποίο επηρεάζει τις επιδώσεις της στα αγωνίσματα.

«Γενικά η ψυχολογία μου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σαν τον καιρό εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Πριν από λίγο είχε ήλιο και τώρα ψιχαλίζει! Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν, όποτε παίζω με την Κατερίνα, να φέρνω τη νίκη. Κι εγώ θα το ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον το ίδιο πείσμα που είχα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι», εξήγησε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Και κατέληξε: «Θα δούμε πώς θα πάει αυτό. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, δεν βοηθάει ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενά».




Και ενώ πολλοί μπορεί να περίμεναν πως η Σταυρούλα θα κατέθετε τα όπλα, η εν λόγω παίκτρια αποδείχθηκε μαχήτρια και κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μία φορά την Κατερίνα Δαλάκα. Χάρις σε εκείνη η μπλε ομάδα κέρδισαν (και) την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.




Η μπλε ομάδα έχει πάρει τα πάνω της ωστόσο ο James Καφετζής είναι πολύ μπερδεμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, όπως είπε και ο ίδιος στο προσωπικό του que, καθώς έμαθε πως ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό ωκεανό. Το ευτυχές της υπόθεσης βέβαια είναι πως ο Λευτέρης Καφετζής είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης: Survivor – Σε σοκ ο James Καφετζής: Έμαθε ότι ναυάγησε ο πατέρας του – Μένει ή φεύγει;

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο παίκτης της μπλε ομάδας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά».

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor.

Για το συγκεκριμένο συμβάν μίλησε και στον πολύ καλό του φίλο, Γιώργο Γκιουλέκα, στον οποίο αποκάλυψε ότι: «Η παραγωγή μου είπε ότι είχε μία μεγάλη κακοκαιρία, έσπασε το κατάρτι και έγινε ρήγμα στο σκάφος. Αν αργούσαν μία ώρα να τον εντοπίσουν θα είχε βουλιάξει εντελώς το ιστιοπλοϊκό και στην ουσία θα ήταν πάνω σε ένα τρίμετρο φουσκωτό στη μέση του Ατλαντικού».




Στο πλευρό του James είναι όλοι οι παίκτες του reality επιβίωσης, ακόμη και ο Αλέξης Παππάς με τον οποίο έχει κόντρα από την αρχή του παιχνιδιού.




Στην συνέχεια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφήσουν τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας.

Στον τάκο βρέθηκε ο Χριστόφορος Ταξίδης κάτι το οποίο όμως δεν τον ενόχλησε αλλά ούτε και τον παραξένεψε.

«Μετά απ’ αυτά που άκουσα από τον Τζέιμς, το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί είναι να βγω σε μονομαχία. Πραγματικά αυτά που ζούμε εδώ μέσα είναι μικρές λεπτομέρειες σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει ο πατέρας του έξω, στον Ειρηνικό. Δεν ανησυχώ, είναι νωρίς ακόμα για να φύγω. Θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο δεύτερος υποψήφιος του Survivor.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This