MasterChef: Τα κλάματα του Γιάννη και ο παίκτης που αποχώρησε

Must Read

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους παίκτες του MasterChef εξαιτίας της νέας δοκιμασίας που είχαν να βγάλουν εις πέρας δεδομένου μάλιστα πως δεν υπάρχουν πλέον μπριγάδες και αρχηγοί και ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί μόνο για τον εαυτό του.

Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που εκφράζει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι λοιπόν μόλις οι κριτές του εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το πιάτο του, εκείνος έβαλε (για ακόμη μία φορά), τα κλάματα.

«Ήταν σαν να μου είπαν: θυμήσου ποιος είσαι. Κάπου-κάπου το χάνω και ξεχνάω ποιος είμαι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές που με χάνω αλλά συγκινούμαι και όταν με βρίσκω», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες ωστόσο, ήταν εκείνες της Βιβής, του Χρήστου και του Ηλία. Δυστυχώς ένας από τους τρεις επίδοξους chefs  δεν θα κατάφερναν να περάσουν στην 11άδα και αυτή δεν ήταν άλλη από την Βιβή.

«Στενοχωριέμαι για την απόδοσή μου, παρόλα αυτά νιώθω γεμάτη από την εμπειρία μου με τα παιδιά, από εσάς ως κριτές, από δοκιμασίες… Κλάψαμε, γελάσαμε, τα κάναμε όλα. Έχω συγκινηθεί βέβαια, δεν γίνεται. Ήταν γ@μώ τις φάσεις, δεν μετανιώνω για τίποτα. Το ταξίδι ήταν πολύ έντονο, έντονοι χαρακτήρες όλοι μας, αλλά φεύγω πλήρης. Είχα άγχος μπαίνοντας και ανακούφιση βγαίνοντας. Πρέπει να παλεύουμε, εγώ σήμερα τα παράτησα και φάνηκε στο πιάτο», δήλωσε η Βιβή μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This