Άρης Πορτοσάλτε: Η φήμη που προκάλεσε συναγερμό

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η φήμη που ήθελε τον γνωστό δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε να εγκαταλείπει αιφνιδίως  την θέση του, ενώ κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για απόλυση από τον ΣΚΑΪ! Εννοείται ότι σε μία τέτοια περίπτωση, το χτύπημα για τον σταθμό θα ήταν ασύλληπτο.

Η φήμη έφτασε φυσικά μέχρι το Μαξίμου όπου και σήμανε συναγερμός.

Λίγες ώρες μετά, έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει θέμα με τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είχε λάβει μία μικρή άδεια και τη Δευτέρα θα είναι πάλι στις επάλξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είδαμε και την μπαλότσα την Γιάννα Παπαδάκου, τι σόι δημοσιογράφος του κ@λου είναι. Μέχρι το χρίσμα για υποψήφια στην Ευρωβουλή θα της έδινε ο ΣΎΡΙΖΑ, προκειμένου να μην έχει δικαστικές περιπέτειες. Αυτό το άθλιο κομματόσκυλο του ΣΎΡΙΖΑ.

    • Το βλακωδες σχόλιο του μήνα κι έτσι; Κάτι ήθελες να πεις κι εσύ,να συμπληρώσεις τον πληθυσμό.Συν ένας λοιπόν..🤣🤣

  2. Ελεεινος, δοσιλογος ρουφιανος.
    το ιδιο ακιρβως ισχυει για Γεωργιαδη, Βουλτεψη, Καιριδη και λοιπα φασισταρια της ολιγαρχιας. Ξενης και ντοπιας.

  3. Συμφωνώ με τους προλαλισαντες της αλητικής δημοσιογραφιαςΒαξεβανης Πορτοσαλτε μετά κ η Βούλτεψη κομματοσκυλο αλλά τι κάνει η ΕΣΗΕΑ??Υπάρχει?Ακούει βλέπει?? Σωρεία παραβάσεων από Χατζηνικολάου δελτία ειδήσεων για λίγους…. Έχουμε γνώμη κρίνουμε κατακρίνουμε κ κλείνουμε την τηλεόραση όταν πρέπει!!

  4. Έρχεται η ώρα του ταμείου… Υπομονή και θα γελάσουν όλοι αυτοί που τους προσβάλλεται.τους διαπόμπευσαται και τους χλευασαται …όλα αυτά τα χρόνια …για τους Έλληνες μιλάω και γράφω …γιατί εσείς όλοι που παριστάνεται τους σωτήρες -γνωστες – θεούς ….ήρθε η ώρα σας .. κάνεις μα κανείς από όλα αυτά τα βόθροκανάλια δεν είναι αθώος .. και φυσικά δεν είναι Έλληνας .. κανένας σας ….

  5. Θεωρώ ότι να ασχολούμαστε με τα ανθρωποειδή ονόματι προτοσαλτε, βουλτεψη , Γεωργιάδης κλπ ή όπως αλλιώς λέγοται είναι χάσιμο του πολύτιμου χρόνου μας και επιπλέον τους δίνουμε αξία . Πρόταση με το που τους βλέπουμε αλλαγή καναλιού ιδικά το ΣΚΑΙ ένα μεγάλο Χ

  6. Τα τρολ του ΠΑΣΟΚ Ο ΣΥΡΙΖΑ μου φαίνεται άρχισαν να πιάνουν δουλειά αλλά η αναμονή κυβερνησιμοτητας δεν φαίνεται πουθενά!!!!!!

  7. Να τον χαίρεται ο Αλαφούζος που τον έχει πρώτη μούρη στο κανάλι του και κάνει και λέει ότι θέλει.

  8. Δεν μπορεί να είναι τρελοί όσοι γράφουν τόσα αρνητικά σχόλια για αυτόν. Προσωπικά βλέπω την κατάντια της δημοσιογραφιας και έγινε απυρόβλητο αφού είκοσι δημοσιογράφοι βαστουν τα πόστα με το να γίνονται οι αλλαγές μεταξυ τους σε καποια μετρημένα καναλια

  9. Και εδώ λογοκρισία

    Ντροπη
    Μάντρα……….. ……..25 νεκροί/πνιγμένοι
    Όλοι. ΑΘΩΟι

    ΜΑΤΙ…………..104. Νεκροί/καμενοι
    Όλοι….ΑΘΩΟΙ

    ΤΕΜΠΗ. ………57παιδια νεκρά
    Και ο φυσικός προ’ι’σταμενοε Υπουργός
    Μεταφορών ξανά ψηφιστικαι από τον λαό των
    Σερρών ξανά βουλευτής δεν μπορώ να κατα-
    λάβω γιατί διαμαρτυρόμαστε. Αυτός ο λαός
    Θέλει τον Πρωτοσαλτε ακόμα και για……
    Προθυπουργο…

    • Ξέχασες τους νεκρούς από τις φωτιες στην Ηλεία … να το θεωρήσω αμέλεια ή περιμένεις και εσύ τον μέγιστο ηγέτη Καραμανλή να επιστρέψει για να μας σώσει. Και κάτι που σου διαφεύγει … ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι το μεγαλύτερο κακό σε αυτήν την χώρα. Η Καρυστιανού μάζεψε 1.500.000 υπογραφές για να αλλάξει ο νόμος – εσύ ψήφισες? ο Τσίπρας προσπαθησε να τον αλλάξει αλλά ΝΔ και Πασοκ είπαν οχι. Τώρα θέλει η ΝΔ να κάνει συνταγματική αναθεώρηση αλλά οχι να πειράξει αυτον τον νόμο. Δεν φταίει η δικαιοσύνη , οι πολιτικοί τους έχουν δέσει τα χέρια!!!

  10. Πολύ ξεφτίλας για δημοσιογράφος.Αυτος σίγουρα πρέπει να βρεθεί από τους πρώτους κρεμασμένος στην πλατεία.

    • Είναι τόσο ξεφτίλας που κατάφερε να μας αποδείξει ότι δεν έχει καμία αξιοπρέπεια και τέτοια άτομα δεν μπορείς ούτε να τα τρολάρεις γιατί είναι Ντροπή Της κοινωνίας απορώ τι καπνό φουμάρει.

  11. Αυτο πραμα το λετε δημοσιογραφο;;;;; Ντροπη σας αν θελετε να λεγεστε τηλεοραση….να εχετε αυτο το αποβρασμα στο καναλι σας. ΑΙΣΧΟΣ!!!

  12. Ο Πορτοσάλτε δημοσιογράφος είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο που εχω ακούσει. Το λυπηρό είναι ότι η αλήθεια πολλές φορές διαψεύδει τους μεγαλύτερους συκοφαντες.

  13. Ξέρετε τι σημαίνει δημοσιογράφος και αποκαλείται κάποιους δημοσιογράφους; Τα κόπρανα αναμεμιγμένα με κάτουρο λέγονται κοπριά και αυτός που γλύφει για να πάρει κανένα φράγκο δεν είναι δημοσιογράφος είναι πορδοδημοσιογράφος.

  14. Είναι πολύ κακό να είσαι βασιλικοτερος του βασιλέως σε όποιο κόμμα κι αν ανηκεις. Να μη χαμογελάς και να είσαι στην τηλεόραση. Να μην έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο. Νομίζω ότι πρέπει να τον συμμαζέψουν. Εκτός κι αν τους εκφράζει. Όχι και τόσο τιμητικό.

  15. Πριν γίνει γνωστός, στη δεκαετία του 80 όταν δούλευε στην Βραδυνή, το παρατσούκλι του ήταν Αβερελ: Ο χαζός από τους Ντάλτον, για όσους θυμούνται. Επιπλέον ήταν ..εργολάβος ειδήσεων, και οσφυοκαμπτης του κερατά. Ευτυχώς πού έχουμε μνήμη αγαπητέ συνάδελφε (;) Άρη!!!

  16. Δυστυχώς πολλοί χτίζουν καριέρες πάνω σε πτώματα λέγονται καιροσκόποι λυπαμε γιατί δε θα διαψεύστω οι δημοσιογράφοι πρέπει να κρατούν ίσες αποστάσεις….ότι και να σημαίνει αυτο

  17. Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του αλλά σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους της χώρας. Σίγουρα έχει πολιτικές προτιμήσεις αλλά ποιός δεν έχει;

    • Και μόνο που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο πρωτοσαλτε είναι δημοσιογράφος και όχι φερέφωνο της κυβέρνηση, πέφτω από τα σύννεφα.
      Ξυπνήστε ρεεεεε

    • Έχεις μεγάλο πρόβλημα στο να καταλάβεις τούς ανθρώπους δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος.Τελικα όι ηλίθιοι θα κερδίσουν

  18. Ό,τι πιο καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική δημοσιογραφία αν όχι από τους πιο καλύτερους έντιμος ειλικρινής πατριώτης και δεν φοβάται όλους αυτούς που κατά διαστήματα τον απειλούσαν αυτόν και την οικογένειά του να τους κοιτάζει στα μάτια. Από όλοι αυτοί τη τσοκλαναρία που είναι γύρω μας . Το τιμο για την διωρητικότητά του αντικειμενικότητά και όλη τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι σε όλους αυτούς φίλος

    • Ενας μεγάλος παπαγάλος ειναι, δεν ξεχνάμε τον βρωμικο ρόλο του, υπερασπίζεται τα αφεντικά του και είναι εχθρός του λαού. Δεν χρειάζεται να πεις πολλά για τον Πορτοσαλε, υστερικός ειναι, δημοσιογράφος δεν είναι, αρκεί να δεις ή να διαβάζεις μερικές -όχι ολκές γιατί κάνεις εμετό- από τις δηλώσεις του. Δεν τον στοχοποιεί κανένας, αυτός στοχοποίησε μια ολόκληρη κοινωνία. Δεν ξεχνάμε.

    • Όχι σοβαρά τώρα,μπορεί να είναι κάποιο βραχυκύκλωμα στους νευρώνες του εγκεφάλου σου,δεν παίζουν με αυτά,πάνε κλείσε ραντεβού,σε πέντε έξι μήνες θα σε εξετάσουν.Αλλιως βάλε μέσο τον Άρη να πάρει το Σπύρο να στο κανονίσει.Το κατανοούμε όλοι ότι αποτελείς προτεραιότητα,καμμία παρεξήγηση.

    • Ιησούς Χριστός, άλλον πορτοσαλτε βλέπεις άνθρωπε; Ο τύπος είναι ότι χειρότερο στην ελληνική δημοσιογραφία και τηλεόραση.Ειρωνας , παντογνώστης κλπ κλπ…

    • Την ίδια άποψη έχω και εγώ οι αλήθειες πάντα ενοχλούν!!!! Χαιδεμα αυτιών αλλά Παπανδρέου και Τσίπρα θέλουν αλλά μετά έρχεται ο λογαριασμός και δεν είναι καθόλου μικρός!!!!!!!

  19. Γιατί τον παρακολουθείτε αφού δεν σας αρέσει?Μάλλον σας πονάνε αυτά που λέει και μη έχοντας αντεπιχειρήματα καταφεύγετε σε ύβρεις και βωμολοχιες Ντροπή …

    • Ευγενεστατα θα σου πω ότι χρειάζεσαι άμεσα ιατρική περίθαλψη αφού πρώτα ακολουθήσεις τις προβλεπόμενες ψυχιατρικές εξετάσεις.Αυτα βέβαια στην περίπτωση που είσαι άνθρωπος και όχι κάποιος σκίουρος που έμαθε να πληκτρολογει.Αν είναι το δευτερο,πολύ ευχαρίστως να σου στείλω ένα μικρό δεματακι με τα πολυαγαπημένα σου βελανιδιά.

  20. Να παρει τον πουλο,ο Βρομοπορδοσαλτε,που ειπε,ΞΕΧΑΣΕ;Να μας βαλει κατω σαν το Ζωον,και να μας κανει το Μπιλι,επισης να μας παρει Πισω τις Συνταξεις,Ποιος εισε Ιαινα βρωμιαρα,Τωρα φοβασε,και Σε Φυλανε Και μας Χρεωνουν,Ψοφα βλαμενο,Οπως Ψωφαμε Εμεις οι Ελληναρες Λαμογιο…Φαραζουμης

  21. Περιμέναμε να κάνει το ΜΑΞΙΜΟΥ στο άκουσμα και μόνο διωξιμο του Πορτοσαλτε την κινητοποίηση που έγινε .Σηκώθηκαν τηλέφωνα στο καναλάρχη -ες .Αν έδειχναν πόρτα θα γινόταν όλοι “ρόμπα” που για δύο χρόνια όλοι οι ΤΗΣ ΝΔ και ο ΠΘ πρώτα στο ΣΚΑΙ και ειδικά Πορτοσαλτε έδιναν ότι είχαν και δεν είχαν .Βρώμα σκέτη όλο αυτό.Ειμαι 75 χρόνων έζησα πολλά ακόμα και επί Χούντας ξέραμε ότι είχαμε δικτατορία τώρα επί “δημοκρατίας ποιοι μας κυβερνούν??? Μια συμμορία καλυμμένοι πίσω από τη λέξη δημοκρατία ????

  22. Ένα αμόρφωτο παρτάλι που το παίζει ‘δημοσιογράφος’.Όλοι οι εργαζόμενοι είναι τεμπέληδες εκτός από τον εαυτό του και τον ¨Αδωνη!

  23. Ότι χειρότερο έχει αυτή την στιγμή η δημοσιογραφία …..
    Δεν το βλέπουν άραγε να του δώσουν πόδι η μήπως ξεχρεωνει έτσι την κυβέρνηση για το αλισβερίσι που έχει με τα κανάλια?

  24. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση .Από την μία έχουμε τα κυβερνητικά κανάλια και από την άλλη έχουμε τα αριστερά σάιτ του διαδικτύου.Η Κάθε πλευρά αντιμετωπίζει τα πράγματα με την δική της ματιά.Και απευθύνεται εκεί που μπορεί να ακουστεί χωρίς ίχνος σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης.θεωρει το λαό η κάθε πλευρά ηλίθιο στην καλύτερη περίπτωση.

  25. Μακάρι κάθε φορά που πάει ν’ ανοίξει το στόμα του για να “ευλογήσει” τον καταραμένο, να τον πιάνει τσέρλα ακατάσχετη και να σταματάει μόνο άμα λέει την αλήθεια ο σκατόστομος.

  26. Καλά θα ήταν ο τύπος αυτός να πάρει σύνταξη να μην τον ξαναδούμε στην τηλεόραση και να μην τον κανακουσουμε στο ραδιόφωνο, και εκεί που θα πάει να μην ανοίγει το στόμα του γιατί ότι λέει είναι πράγματα και λόγια χαμηλού επιπέδου κρίμα στον κόσμο που τον ακούει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέοι καυγάδες Λαζαρίδη – Κωνσταντοπούλου: Την είπε «σεξίστρια», τον είπε «θρασύδειλο»

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Σήμερα σημειώθηκε οξύτατο επεισόδιο ανάμεσα στον...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Και η Μενδώνη τι είπε;»

Το ως άνω ερώτημα για τη στάση της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη όταν έμαθε από το Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου σχετικά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έτρεχαν όλοι να βγάλουν selfie με τον Πιερρακάκη…

Την τιμητική του και για selfie σήμερα στη Βουλή δεν είχε ο πρωθυπουργός, αλλά ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ημέρα ψήφισης του...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση και αγωγή κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα καταθέσει ο Σκέρτσος

Μήνυση και αγωγή κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας σκοπεύει να καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, καθώς η Ζωή...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει συνεχή και συγκεκριμένη απειλή» προειδοποίησε ο Δένδιας

Ο Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στην ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση της εθνικής άμυνας και σαρωτική αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου των Ενόπλων...
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Δημοσκόπηση: Ποιος είναι ο μεγάλος χαμένος από την Eξεταστική στον ΟΠΕΚΕΠΕ;

Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στον δημόσιο βίο οι εικόνες από την εξέταση συγκεκριμένων μαρτύρων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η...
ΕΛΛΑΔΑ

«Κλαίω από τη χαρά μου»: Ο Άρης Μουγκοπέτρος για τα πρόσθετα δάχτυλά του

Ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος ζει στιγμές συγκίνησης και χαράς, οκτώ μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε και του άλλαξε...
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων – Αθώος ο αστυνομικός

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μάρκου ανακοίνωσε με ανάρτησή του την πλήρη αθώωση του εντολέα του, ενός εκ των αστυνομικών που είχαν...
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη οργής στην Τρίπολη – Αγρότης πέταξε καρέκλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη, όταν ένας αγρότης, εμφανώς εκνευρισμένος, πέταξε καρέκλα μέσα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης