Κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Τέρενς Κουίκ στο Πρωινό.
Η οδηγία Λιάγκα για σεβασμό και έντονες διαφωνίες
Τόνισε στους συνεργάτες του ότι είναι σημαντικό να σέβονται τον Κουίκ προσωπικά, αλλά ταυτόχρονα να διατηρούν τη δυνατότητα να έχουν ειλικρινή αντιπαράθεση σε περίπτωση διαφωνίας.
«Έχουμε και Τέρενς Κουίκ, όπου ξεκινάμε σήμερα αυτή τη συνεργασία. Θα βγαίνει να κάνει πολιτικό σχόλιο και κοινωνικό σχόλιο στην εκπομπή μας ο αγαπημένος μας Τέρενς.
Και τα έχουμε πει, μπορεί να τον εκτιμούμε και να τον σεβόμαστε, ωστόσο, το έχω πει για όλους εδώ ότι αν διαφωνούμε, θα διαφωνούμε και έντονα. Εξάλλου, το κάνουμε έτσι κι αλλιώς.
Δηλαδή, θα τον σέβεστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν θα τον σέβεστε με τη λογική να μην αντιπαρατίθεστε με τις απόψεις του. Το θέλει και ο ίδιος εξάλλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο Τέρενς Κουίκ στον αέρα: καθυστέρηση και πρώτες δηλώσεις
Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε τον Τέρενς Κουίκ, με τον οποίο είχε ανακοινώσει τη συνεργασία τους. Ο δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα λίγο πριν τις 10, περίπου μία ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, και σύνδεσε ζωντανά από το γραφείο του.
«Πάμε να καλημερίσουμε και να καλωσορίσουμε στην εκπομπή μας τον Τέρενς Κουίκ και είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος που αποδέχτηκες την πρότασή μου. Τι έγινε;» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας
«Τι έγινε; Εγώ νόμιζα ότι θα βγω κατά τις 9 η ώρα και αναγκάστηκα να μετακινηθώ στο γραφείο μου εδώ στη HuffPost, οπότε σου μιλάω τώρα με το κινητό τηλέφωνο. Φαντάζομαι ότι από Τετάρτη θα τα πάμε καλύτερα» σημείωσε ο Τέρενς Κουίκ.
«Δεν πειράζει, δεν πειράζει, ακούγεσαι κανονικά. Λοιπόν, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που δέχτηκες…» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον δημοσιογράφο να σημειώνει: «Αλλά είχες πλακώσει μισή ώρα το θέμα του Αγρινίου και λέω άντε επιτέλους πότε θα σταματήσει αυτό το μελό».
«Ε τι να κάνω; Εσύ που είσαι δημοσιογράφος, στο αίμα σου ρέει η δημοσιογραφία, αντιλαμβάνεσαι ότι το θέμα του Αγρινίου έχει ένα τεράστιο, πέραν του ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος, και ένα τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για ένα ερωτικό τρίγωνο» υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας.
- Τέρενς Κουίκ για Παπαδάκη: «Την στιγμή που έμαθα για τον θάνατό του έπαθα σοκ! Λύγισα»
- Ο Τέρενς Κουίκ στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα από τη Δευτέρα

