«Κλείνει» το TAXISnet!

Αυτές οι υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες από το βράδυ της Παρασκευής

Must Read

Προγραμματισμένη αναβάθμιση υποδομών της πλατφόρμας Taxisnet. Η πλατφόρμα θα είναι κλειστή από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 26/5. 

Στην κατεύθυνση συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προχωρά σε συντήρηση και περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων. Η συντήρηση και αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 22:00 έως και Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 09:00. 

Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες του Gov.gr που σχετίζονται με:

  • Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet (όπως ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.)
  • Υπηρεσίες όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ κ.α.
  • Όπως και σε προηγούμενες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εν λόγω εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, στο πλαίσιο ελαχιστοποίησης της επίπτωσης από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών

Ανακοίνωση της 19ης Μαΐου 2023 του e-ΕΦΚΑ:

  • Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών
  • Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 22:00 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 09:00 π.μ.
  • οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης υποδομών της ΓΓΠΣΔΔ που επηρεάζουν την λειτουργία τους

Ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ:

Διακοπή υπηρεσίας αυθεντικοποίησης πολιτών με διαπιστευτήρια Taxisnet της ΓΓΠΣΔΔ για πρόσβαση σε εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 22:00 έως και Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 09:00, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση των πολιτών στις εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ ΑΕ που χρησιμοποιούν το σύστημα αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω διαπιστευτηρίων Taxisnet της ΓΓΠΣΔΔ, λόγω των εργασιών αναβάθμισης που θα πραγματοποιήσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στις πληροφοριακές υποδομές της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This