Πρεμιέρα για την «Κάρτα του Αγρότη» – Μέχρι πότε θα χρησιμοποιείται

Θα διατεθεί στους παραγωγούς, γεωργούς και κτηνοτρόφους

Must Read

Από σήμερα έως τον Σεπτέμβριο ενεργοποιείται η «Κάρτα του Αγρότη» όπως τονίστηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Θα διατεθεί στους παραγωγούς (γεωργούς και κτηνοτρόφους), δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, μόνο κατόπιν αίτησης του ενδιαφερομένου προς την συνεργαζόμενη τράπεζα.

Μέσω της «Κάρτας» παρέχεται στον δικαιούχο η δυνατότητα να κάνει αγορές από επιχειρήσεις, οι οποίες εντάσσονται στις κατηγορίες αυτών που εμπορεύονται προϊόντα, τα οποία σχετίζονται με την κάλυψη γεωργικών αναγκών (αγροεφόδια αναλώσιμα, όπως σπόροι, φάρμακα, λιπάσματα, ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, πρόσθετα ζωοτροφών, καύσιμα κίνησης ελκυστήρων, αγροτικό ρεύμα, ανταλλακτικά – συνεργείο αγροτικών μηχανημάτων), αλλά και να εξοφλεί οφειλές σε πιστοποιημένους φορείς υποβολής Δήλωσης Ενιαίας Ενίσχυσης. Μέσω της «Κάρτας» παρέχεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να εξοφλούν τρέχουσες οφειλές έναντι ΕΛΓΑ, ΟΓΑ και Δημοσίου, δαπάνες έκδοσης και χρήσης εργοσήμου, καθώς και το κόστος αίτησης αγροτικών ενισχύσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This