25-5-2020

Η Senfluga δώρισε μισό εκ. ευρώ στο ΕΣΥ και σε ΜΚΟ

Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησε η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της προς τον ελληνικό λαό στις δύσκολες αυτές στιγμές της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η κοινοπραξία της Senfluga έκανε γνωστό ότι προχώρησε σε δωρεά μισού εκατομμυρίου ευρώ κυρίως προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και προς μη κυβερνητικές οργανώσεις όπως είναι η ActionAid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση με αίσθημα αλληλεγγύης και συμμετέχουν ενεργά στις προσπάθειες της ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών και εν γένει του κοινωνικού συνόλου.

Όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση, μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90.000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα εντός των επόμενων ημερών, με σκοπό ο βασικός μέτοχος του ΔΕΣΦΑ να σταθεί στο πλάι της ελληνικής Πολιτείας και του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου της Ελλάδας (ΔΕΣΦΑ). Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν ο Όμιλος Κοπελούζου, η ιταλική Snam, η ισπανική Enagas και η βελγική Fluxys.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW