Τα «golden boys» της ΕΥΔΑΠ ζητάνε «χρυσές» κάρτες την ώρα που η ελληνική οικονομία «γονατίζει» από την πανδημία

Must Read

Την ώρα που η οικονομία πλήττεται από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην αγορά και η ΕΥΔΑΠ δίνει μάχη για να σταθεί όρθια, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης Μανώλης Αγγελάκης καταγγέλλει ότι τα «golden boys» της επιχείρησης, ο διευθύνων σύμβουλος Χάρης Σαχίνης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος, ζήτησαν δύο «χρυσές κάρτες» (δύο business card) για να καλύπτουν δαπάνες έως και 2.000 ευρώ τον μήνα ο καθένας (έως 4.000 ευρώ συνολικά και οι δύο) για γεύματα και αγορές προϊόντων.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Αγγελάκης, «από την αρχή της θητείας της νέας Διοίκησης και πριν καλά καλά προλάβει να γνωρίσει την Εταιρεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος ζήτησε και πήρε κατακόρυφη αύξηση των αμοιβών του, για την ακρίβεια τις τριπλασίασε και έξτρα παροχές και αμοιβές για τον ίδιο και τους συνεργάτες που εκείνος επέλεξε». Επιπλέον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, «προσέλαβε εξωτερικούς συμβούλους, τους οποίους και πληρώνει αδρά από τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ».

Ο κ. Αγγελάκης καταγγέλλει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ «πιστεύει ότι δικαιούται και άλλων παροχών, αφού στη συνεδρίαση του τελευταίου Δ.Σ. ζήτησε την έγκριση χορήγησης δύο επιχειρηματικών καρτών (bυsiness card) της Εθνικής Τράπεζας, στον ίδιο και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Αναστάσιο Τόσιο, με πιστωτικό όριο 2.000 ευρώ ανά κάρτα και ανά μήνα, για γεύματα, αγορές προϊόντων κ.λπ.».

«Αυτό που προκαλεί δε ιδιαίτερη εντύπωση» καταλήγει ο κ. Αγγελάκης «είναι η ευκολία με την οποία αναφέρεται σε κάθε ευκαιρία στην επιθυμία του να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας, χωρίς ο ίδιος να υπηρετεί πρώτος ως όφειλε μια χρηστή διοίκηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This