26-5-2020

Τα «golden boys» της ΕΥΔΑΠ ζητάνε «χρυσές» κάρτες την ώρα που η ελληνική οικονομία «γονατίζει» από την πανδημία

Την ώρα που η οικονομία πλήττεται από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην αγορά και η ΕΥΔΑΠ δίνει μάχη για να σταθεί όρθια, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης Μανώλης Αγγελάκης καταγγέλλει ότι τα «golden boys» της επιχείρησης, ο διευθύνων σύμβουλος Χάρης Σαχίνης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος, ζήτησαν δύο «χρυσές κάρτες» (δύο business card) για να καλύπτουν δαπάνες έως και 2.000 ευρώ τον μήνα ο καθένας (έως 4.000 ευρώ συνολικά και οι δύο) για γεύματα και αγορές προϊόντων.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Αγγελάκης, «από την αρχή της θητείας της νέας Διοίκησης και πριν καλά καλά προλάβει να γνωρίσει την Εταιρεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος ζήτησε και πήρε κατακόρυφη αύξηση των αμοιβών του, για την ακρίβεια τις τριπλασίασε και έξτρα παροχές και αμοιβές για τον ίδιο και τους συνεργάτες που εκείνος επέλεξε». Επιπλέον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, «προσέλαβε εξωτερικούς συμβούλους, τους οποίους και πληρώνει αδρά από τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ».

Ο κ. Αγγελάκης καταγγέλλει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ «πιστεύει ότι δικαιούται και άλλων παροχών, αφού στη συνεδρίαση του τελευταίου Δ.Σ. ζήτησε την έγκριση χορήγησης δύο επιχειρηματικών καρτών (bυsiness card) της Εθνικής Τράπεζας, στον ίδιο και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Αναστάσιο Τόσιο, με πιστωτικό όριο 2.000 ευρώ ανά κάρτα και ανά μήνα, για γεύματα, αγορές προϊόντων κ.λπ.».

«Αυτό που προκαλεί δε ιδιαίτερη εντύπωση» καταλήγει ο κ. Αγγελάκης «είναι η ευκολία με την οποία αναφέρεται σε κάθε ευκαιρία στην επιθυμία του να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας, χωρίς ο ίδιος να υπηρετεί πρώτος ως όφειλε μια χρηστή διοίκηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW