26-5-2020

Απίστευτο! Ο ΟΑΕΔ ψάχνει με το… κιάλι πάνω από 20.400 εργαζόμενους για να τους δώσει το «400αρι»

Αυτό και αν είναι από τα ανήκουστα! 20.424 ανέργους αναζητεί ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, προκειμένου να τους δώσει τα 400 ευρώ που δικαιούνται.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έχει παραταθεί μέχρι την Κυριακή 10 Μαΐου, με τους μακροχρόνια άνεργοι να πρέπει να μπουν στο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia για να δηλώσουν το IBAN και να τους καταβληθούν τα 400 ευρώ.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia και να επιλέξουν το σύνδεσμο Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους. Με λίγα λόγια, η διαδρομή θα είναι: Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους.

Εάν δεν προβούν σε καμία ενέργεια, τα 400 ευρώ δεν μπορούν να καταβληθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW