Απρόκλητη επίθεση Α. Λοβέρδου στον Κ. Χατζηδάκη!

Must Read

Δεν του φτάνει του Κωστή Χατζηδάκη που είναι θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ, έχει να αντιμετωπίσει και την απρόκλητη επίθεση του Ανδρέα Λοβέρδου! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη Βουλή αμφισβήτησε πλήρως την πολιτική Χατζηδάκη και μάλιστα στο εμβληματικό της σημείο: την μείωση των εκκρεμών συντάξεων.

 

Ευθέως ο Α. Λοβέρδος είπε ότι το υπουργείο Εργασίας λέει ψέματα ενώ σημειώνεται ότι ο παριστάμενος υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δεν υπερασπίσθηκε τον υπουργό Εργασίας όταν απάντησε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ! Διπλό το άδειασμα δηλαδή για τον Κ. Χατζηδάκη…

Στην Βουλή ο Α. Λοβέρδος είπε για τις εκκρεμείς συντάξεις: «Από το Υπουργείο Εργασίας πολλές φορές ακούμε ότι οι εκκρεμείς συντάξεις μειώνονται κατά πολύ. Δεν είναι αληθές. Τολμώ να πω και μια λέξη που συχνά αποφεύγω, είναι ψεύδος αυτό το οποίο εκφράζεται από την Κυβέρνηση. Είναι ψέμα, να το πω αλλιώς.

Έχουμε για τις κύριες συντάξεις μία εκκρεμότητα που αφορά 140.000 περιπτώσεις. Για τις δε επικουρικές 126.000 περιπτώσεις. Δεν είναι σωστό να αλλάζεις τους αριθμούς κάνοντας αλχημείες αφαιρώντας 27.000 περιπτώσεις  -και μιλάω για τις κύριες- που έχουν να κάνουν με ασφαλισμένους που έχουν ασφαλιστεί και σε άλλη χώρα και από αυτές τις 27.000 να αφαιρείς περίπου 12.000 –άνθρωποι που έχουν ανάγκη, επίδομα συμπαράστασης ως παραπληγικά άτομα, ως, ως…

Όταν διαγράφεις τέτοιες περιπτώσεις, διαγράφεις αυτούς που έχουν εκκρεμότητες με τις ασφαλιστικές τους εισφορές, άλλες 10.000. Έτσι το ξέρω και εγώ. Και έχεις 200.000 συντάξεις που έχουν εκδοθεί για να καλύψουν προσωρινά τις ανάγκες των συνταξιούχων, δεν έχουν εκδοθεί οι κανονικές τους συντάξεις και τα λάθη -βγάζεις γρήγορα, προσωρινά, μέχρι να επαληθεύσουν τους αριθμούς- αφορούν 200.000 περιπτώσεις. Γιατί αυτό συνιστά βελτίωση του ρυθμού έκδοσης των συντάξεων; Είναι ψευδή τα επιχειρήματα που αρθρώνει το Υπουργείο αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This