Υποκλοπές: Φήμες για δύο «βόμβες» από τις έρευνες της ΑΔΑΕ

Περίεργη κινητικότητα σε γαλάζια «βαριά γραφεία»

Must Read

Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει εξαντληθεί και πως δεν πρόκειται να προκύψει τίποτα περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

Με την λογική αυτή, η κυβέρνηση πρέπει να νιώθει απόλυτα ευχαριστημένη, διότι κατάφερε να περάσει το σκόπελο των αποκαλύψεων με μικρές απώλειες.

Υφίσταται όμως μία έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία υπάρχει μία «εκρηκτική» αποκάλυψη τόσο για δύο νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στόχαστρο των «κοριών», όσο -κυρίως- για το περιεχόμενο των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί.

Οι φήμες αυτές έχουν προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα σε δύο λεγόμενα «βαριά», γαλάζια πολιτικά γραφεία.

Πλέον όλα τα μάτια στρέφονται στο πόρισμα της ΑΔΑΕ που ολοκληρώνει με επιτυχία τους ελέγχους στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η παράλληλη φημολογία που αναπτύσσεται για παρέμβαση του Αρείου Πάγου, προκειμένου οι συγκεκριμένες έρευνες να κριθούν παράνομες, σίγουρα δεν είναι άσχετη με τις αποκαλύψεις που ακούγεται ότι θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This