O Λάκης Λαζόπουλος δείχνει τον ελέφαντα στο δωμάτιο

Καθώς έως τις εκλογές μας χωρίζουν πολλές αιωνιότητες (των ανθρώπων που σωριάζονται ξαφνικά), ετοιμασθείτε για κάθε είδους έκπληξη

Must Read

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Μετά από 3 χρόνια τυραννίας την οποία εγκαινίασε στην Ελλάδα μία περίεργη και γεμάτη ερωτηματικά μελέτη που υπογράφουν οι καθηγητές Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Παναγιωτακόπουλος και Κωστάκη, σύμφωνα με την οποία ο ιός COVID-19 ήτο φυσικής προέλευσης η αλήθεια, για την κατασκευασμένη planδημία και τους ξαφνικούς θανάτους από τα θανάσιμα εμβόλια COVID-19 αναδύεται παντού πλέον σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δυτικού κόσμου σαν καταπιεσμένη ηφαιστειακή λάβα.

Για λόγους «ιστορικής συνέπειας» οφείλουμε αρχικά να αποδώσουμε τα εύσημα στους ανθρώπους που υπήρξαν οι σκαπανείς της υπεράσπισης της αλήθειας γύρω από έναν ιό που δεν ήταν παρά εργαλείο τρόμου με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού της γης.

Αυτοί οι 3 άνθρωποι ήταν ο Εβραίος καθηγητής Joseph Mercola, o ανιψιός του δολοφονημένου Προέδρου John Kennedy, Robert Francis Kennedy Jr. και ο Alex Berenson πρώην συντάκτης των Νew York Times όπως και ο Mercola.

Άξια αναφοράς είναι και η ερευνήτρια Alina Chan (Scientific Advisor at the Broad Institute of MIT and Harvard) και Co-author του βιβλίου VIRAL> Τhe search for the origin of Covid-19.

Ο ιός που κατασκευάστηκε από τους επιστήμονες Ralph Baric και Zhengli Shi υπό την εργολαβία του Peter Daszak και τη χορηγία του Tony Fauci και πολλών ακόμη οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τα gain of function πειράματα εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας στα τέλη του καλοκαιριού του 2019.

Η οργάνωση του όλου project της planδημίας έγινε με άλλοθι μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201 που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Την ίδια μέρα που στη Wuhan της Κίνας ήτο η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Wuhan οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ώστε ο ιός COVID-19 να διασπαρεί ανά το κόσμο μια και στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 10.000 στρατιωτικοί αθλητές από 100 χώρες.

Ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν ώστε να διασπαρεί ο κατασκευασμένος ιός ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έφθασε στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan από το αντίστοιχο Ινστιτούτο Ιολογίας του Καναδά το αναφέρει η Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προέλευση του ιού.

Ολα αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ μια και το Κουρδιστό Πορτοκάλι από τη πρώτη σχεδόν στιγμή βρέθηκε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Έτσι φθάσαμε στους χιονισμένους δρόμους του DAVOS τον Ιανουάριο του 2023 με τους δύο εξαίρετους Εβραίους ρεπόρτερ να καταδιώκουν επί 6′ τον άφωνο CEO της Pfizer και να του κροταλίζουν 29 αναπάντητες ερωτήσεις.

Ερωτήσεις που κανείς Έλληνας εκδότης, διευθυντής και ρεπόρτερ μεγάλου ελληνικού ΜΜΕ δεν τόλμησε καν να διατυπώσει ενώ είναι αυτονόητες και στα χείλη των ανθρώπων που βλέπουν φίλους και συγγενείς να φεύγουν ξαφνικά.

Ήδη το δημοσιογραφικό επάγγελμα και στην Ελλάδα μετράει σχεδόν 20 νεκρούς δημοσιογράφους και τεχνικούς ενώ ανάμεσα στους εμβολιασθέντες που έχουν υποστεί βλάβη στην υγείας τους υπάρχουν δεκάδες υπάλληλοι των ΜΜΕ οι οποίοι αργά ή γρήγορα είναι μονόδρομος να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Κι ενώ τα ΜΜΕ και οι άνθρωποί τους αρνούνται να κοιτάξουν τον ελέφαντα που βρίσκεται στο δωμάτιο έρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος από την εκπομπή του στο NEWSBREAK να εξαπολύσει τους κεραυνούς του. Τις 29 αυτονόητες ερωτήσεις που κροτάλισαν οι δύο σπουδαίοι Εβραίοι δημοσιογράφοι στον αλλόκοτο Bourla.

Καθώς οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν γίνει πλέον υπόθεση της διπλανής πόρτας ώσπου να χτυπήσουν και τη δική μας οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τα ελληνικά κόμματα στο σύνολό τους και πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ πέρα από κάθε έννοια Δημοκρατίας και ατομικής ελευθερίας υποστήριξαν ισοπεδωτικά την εκστρατεία των θανάσιμων εμβολίων ενώ ουδέποτε υπήρξε ουδεμία αναφορά στη προέλευση του ιού.

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα μας συνέστησε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού COVID-19 ενώ απαγόρευσε ακόμη και στον Πολάκη να αναφέρεται στις παρενέργειες των εμβολίων COVID.

Mόνο που πλέον ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ και ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ορατός από παντού.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανάμεσα στο 20% των αναποφάσιστων οι οποίοι και θα αναδείξουν τον νικητή των εκλογών στην Ελλάδα βρίσκεται μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων. Καθώς έως τις εκλογές μας χωρίζουν πολλές αιωνιότητες (των ανθρώπων που σωριάζονται ξαφνικά) ετοιμασθείτε για κάθε είδους έκπληξη το βράδι των εκλογών σε περίπτωση που αυτές διεξαχθούν.

Η επιλογή του κ. Μητσοτάκη να διατηρεί στις θέσεις τους τους Τσιόδρα, Πλεύρη και τον Θίασο των Επιδημιολόγων είναι θανάσιμη για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

  • Ακούστε τον Λαζόπουλο μετά το 7.20′:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This