Ο Άδωνις «κάρφωσε» την ημερομηνία των εκλογών μέσα στη νύχτα!

Ακολούθησε αναταραχή και τα μάζεψε στον αέρα!

Must Read

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να έχει προβεί στην προσφιλή τακτική του, να διαρρέει ημερομηνίες εκλογών που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές προθέσεις του Μητσοτάκη, ο Άδωνις όμως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε «μαρτυριάρης».

Πριν από λίγο, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε ότι η κοινοβουλευτική θητεία της παρούσας κυβέρνησης λήγει τον Ιούλιο, άρα είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να προκηρυχθούν τότε οι εκλογές.

Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί προσεκτικά τις δημόσιες εμφανίσεις του υπουργού ανάπτυξης, φαίνεται πως υπήρξε κάποια παρέμβαση και προς το τέλος της εκπομπής, ο Άδωνις αναδιπλώθηκε. Ξεκαθαρίζοντας ότι μίλησε θεσμικά, προκειμένου να θέσει τα συνταγματικά όρια της προσφυγής στις κάλπες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Άδωνις «κάρφωσε» τις πραγματικές προθέσεις του Μαξίμου. Επιβεβαιώνοντας έτσι την αποκάλυψη του newsbreak.gr, ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κάνει εκλογές εάν πρώτα δεν έχει εξασφαλίσει την διαδοχή της προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η θητεία των οποίων λήγει τον Ιούνιο!

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται πλέον για την πολιτική του επιβίωση, ούτε για την επιβίωση του κόμματος του. Τον ενδιαφέρει μόνο η προσωπική του σωτηρία. Γι’ αυτό τον σκοπό, είναι απαραίτητο να έχει επιλέξει ο ίδιος την ηγεσία της δικαιοσύνης η οποία θα τον κρίνει όταν πάψει να είναι πρωθυπουργός.

Συστημικοί δημοσιογράφοι μάλιστα που έχουν άμεση επαφή με το Μαξίμου, ανοίγουν τα κιτάπια τους για να δουν ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για την διενέργεια των εκλογών. Για να τους βοηθήσουμε, θα τους πούμε ότι είναι η 13η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This