Ο Άδωνις κήρυξε τον πόλεμο στον Δένδια!

Must Read

Φαίνεται ότι η χθεσινή ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου αποτέλεσε την πολιτική ταφόπλακα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργεί τριγμούς και προκαλεί ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Πλέον, τα κορυφαία στελέχη ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα χωρίς Μητσοτάκη και αυτοπροτείνονται για την διαδοχή. Με κύριο επιχείρημα την κυβερνησιμότητα της Ν.Δ., αφού η μοναδική περίπτωση να παραμείνει το κόμμα στην κυβέρνηση, θα είναι να αλλάξει αρχηγό και ο επόμενος να καταφέρει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία και δήλωσε παρών, εξαπολύοντας μάλιστα σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, τον δημοφιλέστερο υπουργό της κυβέρνησης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Είπε συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης: «Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο γιατί σε μια κρίσιμη ώρα αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό. Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι αυτό δεν πολύ χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στη δημοφιλία μπορεί να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοημένοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This