Ο Άδωνις εξαφάνισε ανάρτησή του για τον εκτροχιασμό των τρένων στην Ελβετία

Δεν έχει το θεό του ο υπουργός Ανάπτυξης...

Must Read

Για μια ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε όλα αυτά, τα οποία του προσάπτουν -όχι άδικα- οι αμέτρητοι πολέμιοί του, απλώς και μόνο με μια σημερινή του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, έκανε ενα tweet με αφορμή τους σημερινούς εκτροχιασμούς δύο τρένων στην Ελβετία. Και παρά το γεγονός ότι, το μόνο που έγραψε ως σχόλιο, ήταν «Ελβετία: Δύο εκτροχιασμοί τρένων, πολλοί τραυματίες», είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αποπειράθηκε, ξεδιάντροπα ως συνήθως, να κάνει μια σύγκριση (να την πούμε;) με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σε φάση, δηλαδή, ότι «να, γίνονται και αλλού σοβαρά ατυχήματα με τρένα».

Και με αυτό τον τρόπο, να υπέθεσε, προφανώς, ότι θα μπορούσε, ως ένα σημείο, να «μικρύνει» τις -τεράστιες- ευθύνες της κυβέρνησης στην οποία ανήκει.

Όπως και να ‘χει, η εν λόγω ανάρτηση λίγο αργότερα «εξαφανίστηκε», καθώς, ως φαίνεται, κάποιοι… λογικοί τού «σφύριξαν» το τεράστιο φάουλ που έκανε, έναν μόλις μήνα από την ανείπωτη εθνική τραγωδία, με αποτέλεσμα ο υπαρχηγός της ΝΔ να σπεύσει να την κατεβάσει.

Επειδή, όμως, στο διαδίκτυο τίποτα δεν εξαφανίζεται πραγματικά, ιδού η επίμαχη ανάρτηση:

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως, λίγες, μόνο, ώρες μετα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο υπουργός Ανάπτυξης, μην έχοντας -κλασικά- καμιά επαφή με την πραγματικότητα, έκανε μια ανάρτηση για κάποιο από τα… γελοία καλάθια του. Την οποία επίσης «εξαφάνισε» κατόπιν….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This