Σφυροκόπημα κατά Άδωνι: «Κατάντημα για τη ΝΔ, κατάντημα και συνολικά για τη χώρα»

Δημήτρης Ριζούλης: «Αν κάνουμε ένα απάνθισμα του τι έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, θα φρίξουμε»

Must Read

Ο διευθυντής της εφημερίδας «δημοκρατία» Δημήτρης Ριζούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Kontra24 και εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις συνεχείς προκλήσεις και γελοιότητες του Υπουργού Ανάπτυξης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έκανε αναφορά στο παρελθόν και το πώς αντιμετωπιζόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, μια εικοσαετία πριν, για να φτάσουμε στη σημερινή θλιβερή εικόνα:

«Τον καλούσαμε εμείς οι δημοσιογράφοι για να κάνει τζερτζελέ και θόρυβο και να τσακωθεί με διάφορους για όλα τα θέματα. Τότε τον αντιμετωπίζανε ως έναν γραφικό και χαριτωμένο εν δυνάμει πολιτικό, γιατί τότε δεν ήταν πολιτικός. Μπήκε στην πολιτική και σήμερα είναι Υπουργός. Και ως Υπουργός εξακολουθεί να έχει την ίδια ρητορική που είχε και τότε. Έχει πει τέρατα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και πριν είχε πει και επί μνημονίων έλεγε τέρατα …  τώρα όμως έχει φτάσει στο σημείο να ειρωνεύεται ακόμα και τους ανθρώπους που δυσκολεύονταν να τα βγάλουν πέρα στην πανδημία. Θυμάστε που έλεγε ‘μη σώσουν και εμβολιαστούν αυτοί που δεν θέλουν’; Αυτό το έλεγε η επίσημη Πολιτεία. Βγαίνει και μιλάει ως ο πολέμιος του λαϊκισμού. Και τον καλούν τα ΜΜΕ και τον ακούν να λέει ότι αυτός υπερασπίζεται τους θεσμούς και τον ήπιο λόγο, τη στιγμή που είναι ο τοξικός πολιτικός και ο λαϊκιστής …  Σοβαρός δεν είναι. Αυτό είναι κατάντημα για τη ΝΔ, είναι κατάντημα και συνολικά για τη χώρα να έχουμε τέτοιους πολιτικούς και Υπουργούς …  Αν κάνουμε ένα απάνθισμα του τι έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, θα φρίξουμε. Θα τον μνημονεύουμε για χρόνια, για καιρό στο μέλλον. Θα λέμε ‘θυμάστε που υπήρχε ένας υπουργός που έλεγε αυτά τα τερατώδη και κανένας δεν του έλεγε τίποτα;’»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This