Τα όλο νόημα χαμόγελα Καραμανλή-Σαμαρά στην εκδήλωση του Ζαππείου

Διαφωνία με τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά

Must Read

Με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την υπογραφή της Προσχώρησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε μεγάλη εκδήλωση στο Ζάππειο, παρουσία τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

Καμιά Χάγη για θέματα κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας, καμία συζήτηση για αποστρατικοποίηση των νησιών, καμία συζήτηση για συνεκμετάλλευση, μες την ανακήρυξη των 12 ναυτικών μιλίων, τόνισε ο Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο.

Με μια πύρινη ομιλία, ο πρώην πρωθυπουργός απέδειξε ότι η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές, προκύπτει από την έντονη διαφωνία του με τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο δε Αντώνης Σαμαράς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα διαδραματίζει ρόλο κλειδί στην αναδιάταξη του ευρωπαϊκού ενεργειακού χάρτη και έκανε ειδική μνεία στα κυριαρχικά δικαιώματά μας στην αποκλειστική οικονομική ζώνη που όπως είπε χαρακτηριστικά δεν θα τα μοιράσουμε με την Τουρκία.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι το στιγμιότυπο όπου μετά το τέλος της ομιλίας Μητσοτάκη και αφού τον έχουν χαιρετήσει, Καραμανλής και Σαμαράς ανταλλάσσουν χαμόγελα όλο νόημα…

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This