Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο πολιτικός που έχει μπει στο στόχαστρο για έναν απίστευτο λόγο

Must Read

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση πολιτικού. Έχει υπηρετήσει στα πλέον σημαντικά υπουργεία, σε καίριες θέσεις, έχει συγκρουστεί με συμφέροντα, έχει διαχειριστεί πακτωλό δημοσίου χρήματος, είναι λογικό λοιπόν να μπαίνει στο στόχαστρο της κριτικής.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι ο λόγος της κριτικής που του ασκείται!

Όχι, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρά τα κορυφαία χαρτοφυλάκια που έχει αναλάβει σε εξαιρετικά δύσκολες και διεφθαρμένες εποχές, δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για ατασθαλίες, για κακοδιαχείριση, για μίζες και ανεντιμότητα.

Για την ακρίβεια, είναι από τους ελάχιστους υπουργούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, για τους οποίους δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.

Ο λόγος λοιπόν που έχει μπει στο στόχαστρο, είναι ότι πάντα εμφανίζεται αφοπλιστικά ειλικρινής στις δημόσιες του εμφανίσεις!

Από την εποχή που ουσιαστικά ομολόγησε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε εξαπατήσει όλο το υπουργικό συμβούλιο με το μνημόνιο, το περιβόητο «εγώ δεν διάβασα το μνημόνιο» δηλαδή, έως και εχθές. Όπου είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει διάφορες από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τις οποίες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπηρέτησε ως υπουργός.

Μακάρι όλοι οι πολιτικοί να είχαν την ίδια ειλικρίνεια με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η δημοκρατία θα λειτουργούσε καλύτερα, οι πολίτες θα γνώριζαν ακριβώς τι ψηφίζουν, η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This