Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της τοποθέτησης Στεφανή στο Υπουργείο Άμυνας!

Κρύος ιδρώτας λούζει τον Α/ΓΕΕΘΑ

Must Read

Ως «καψόνι», ή ακόμα και ως «καπέλο» στον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την επιλογή του –επίσης στρατηγού- Αλκιβιάδη Στεφανή, για τη θέση του υπηρεσιακού Υπουργού Άμυνας.

Ο λόγος για τον… συνωστισμό των γαλονιών, δεν είναι άλλος από την προσπάθεια… φρεναρίσματος της αλαζονείας του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Φλώρου, ο οποίος, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, έχει γίνει ανεξέλεγκτος!

Γίνεται χαρακτηριστικά λόγος για «αλαζονεία», η οποία τους τελευταίους μήνες έφτασε στο σημείο να τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν «ηγεμόνας», αγνοώντας ακόμα και τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον οποίο αποκαλούσε «σαχλαμάρα»!

Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Έτσι λοιπόν, κρίθηκε «σκόπιμο» μέχρι τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου να υπάρξει ένα γερό «καπέλωμα» στον Α/ΓΕΕΘΑ με έναν άνθρωπο τον οποίο από τη μία γνωρίζει καλά και από την άλλη, δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις μαζί του, όπως φάνηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους κατά την πρώτη περίοδο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη (ήταν ΥΦΕΘΑ ο στρατηγός Στεφανής αμέσως μετά την αποστρατεία του).

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο στρατηγός Φλώρος κατέβαλε κάθε προσπάθεια μέχρι την ύστατη ώρα, ώστε να αποτραπεί η τοποθέτηση αυτή του κ.Στεφανή και στη θέση του να επιλεγεί ο –επίσης στρατηγός- Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!

Όπως αναφέρει το ieidiseis, η προσπάθεια αυτή του Α/ΓΕΕΘΑ βρήκε «τοίχο», καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με το Σύνταγμα) απέρριψε την πρόταση για τον κ.Λαλούση στο ΥΠΕΘΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This