Ακρίτα για Τσαπανίδου: «Τους υψηλούς μισθούς δεν τους πήρε για τα ωραία της μάτια»

H απάντηση της Ακρίτα σε όσους επιτέθηκαν στην Τσαπανίδου για την καριέρα της στη δημοσιογραφία

Must Read

Στο πλευρό της Πόπης Τσαπανίδου στέκεται η Έλενα Ακρίτα, μετά από τις επιθέσεις που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τρολ της ΝΔ, αναφορικά με την καριέρα της στη δημοσιογραφία.

Σε ανάρτησή της η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται την Πόπη Τσαπανίδου τονίζοντας ότι «πληρώθηκε καλά γιατί δούλεψε σκληρά» προσθέτοντας ότι εργάστηκε «έντιμα και με αξιοπρέπεια, μεγάλωσε ολομόναχη τρία παιδιά και τους έδωσε αρχές και αξίες».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ε. Ακρίτα:

«Παχυλούς μισθούς» λέει έπαιρνε η Πόπη Τσαπανίδου τόσα χρόνια στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση. Και τής το χρεώνουν αυτό ως αρνητικό, οι ανόητοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι η τηλεόραση σε πληρώνει καλά όταν ‘τα φέρνεις’, για να το πω αγοραία. Όταν είσαι άξιος επαγγελματίας, όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, όταν έχει θετική απήχηση αυτό που κάνεις.

Τους υψηλούς μισθούς δεν τους πήρε η Πόπη για τα ωραία της τα μάτια, ούτε γιατί είχε μπάρμπα στην Κορώνη. Πληρώθηκε καλά γιατί δούλεψε σκληρά. Έντιμα και με αξιοπρεπεια, μεγάλωσε ολομόναχη τρία παιδιά και τους έδωσε αρχες και αξίες.

Χωριό είναι ο χώρος μας, γνωστά τα άπλυτα των παροικούντων. Η Πόπη δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα κι αυτό προφανώς ενοχλεί.

Υπάρχουν γυναίκες που ξεσκίζουν τις άλλες γυναίκες με λόγο κακοποιητικό και άκρως ρατσιστικό – προσωπικά το έχω υποστεί όσο λίγες.

Κι υπάρχουμε κι εμείς. Που στηρίζουμε και θα στηρίζουμε η μια την άλλη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This