Χρήσιμοι και οι… ληστές τραπεζών για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Must Read

Viral έχει γίνει η πλατφόρμα στο σαιτ του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην οποία όποιος επιθυμεί μπορεί να συστηθεί καταχωρώντας τα στοιχεία του και τις δεξιότητές του, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τα στελέχη.

Εκεί, υπάρχει το μήνυμα ότι «Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάνω στα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δεξιότητές σας».

Στα κουτάκια που μπορεί κάποιος να τικάρει τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» υπάρχουν κάθε λογής δεξιότητες… μεταξύ των οποίων και… οι ληστείες τραπεζών!

Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι πρόκειται για τρολ, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν όντως το κόμμα θεωρεί χρήσιμους τους ληστές τραπεζών, ούτε μπορεί κανείς να φανταστεί σε τι μπορεούν να βοηθήσουν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This