Σπαρτιάτες: Έρχεται κι άλλη ανεξαρτητοποίηση, το Μαξίμου οργανώνει την αποπομπή του κόμματος!

Must Read

Όπως όλα δείχνουν, ο βουλευτής των Σπαρτιατών Πέτρος Δημητριάδης, θα είναι ο επόμενος που θα ανεξαρτητοποιηθεί. Η ανακοίνωση του αναμένεται σήμερα, η αύριο το πρωί.

Αυτή τη στιγμή όμως στο κοινοβούλιο υπάρχει έντονη φημολογία ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες Στίγκα, το Μαξίμου έχει οργανώσει την διαδικασία αποβολής του κόμματος από το κοινοβούλιο! Γεγονός που προανήγγειλε ουσιαστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Η συγκεκριμένη κίνηση φυσικά, δεν γίνεται για να προστατεύσει την δημοκρατία, αλλά τη Νέα Δημοκρατία, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση, το κόμμα του Μητσοτάκη θα αποκτήσει άλλους 6 βουλευτές «ουρανοκατέβατους»!

Μέχρι πρότινος φυσικά δεν υπήρχε καμία τέτοια σκέψη, καθώς η κοινοβουλευτική παρουσία του Βασίλη Στίγκα βόλευε αφάνταστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα όμως που κινδυνεύει να γίνει πρόεδρος άνευ χαρτοφυλακίου, δεν έχει πλέον καμία χρησιμότητα. Κάλλιο έξι και στο χέρι, παρά 12 και καρτέρι…

Το είχαμε προβλέψει ότι στόχος του Κυριάκου ήταν να μετατρέψει το κοινοβούλιο σε τσίρκο, προκειμένου να το απαξιώσει. Δυστυχώς δικαιωνόμαστε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This