Γεμίζει με μετανάστες την Ελλάδα ο Μητσοτάκης για να σώσει τη Γερμανία!

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...

Must Read

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος του τετ-α-τετ τους και των διευρυμένων συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο της Καγκελαρίας στο Βερολίνο, έδωσαν το στίγμα των όσων συμφώνησαν για το μεταναστευτικό.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η Αθήνα επιμένει ότι απαιτούνται πρόσθετοι πόροι για το μεταναστευτικό και την κλιματική αλλαγή. Είναι πολύ πιθανό κράτη πρώτη γραμμής όπως η Ελλάδας είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν νέες πιέσεις στα σύνορά τους με τη νέα κρίση στη Μέση Ανατολή. Η Γερμανία αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα».

Τι σημαίνει αυτό; Μα ότι όχι μόνο θα κρατήσουμε στη χώρα όσους μετανάστες βρίσκονται ήδη εδώ, αλλά θα κρατήσουμε και όσους φτάσουν το επόμενο διάστημα, αφού θα μας δώσουν λεφτά οι… σύμμαχοι!

Με απλά λόγια, ελέω Μητσοτάκη θα γεμίσει η Ελλάδα μετανάστες για να γλιτώσει η Γερμανία! Βλέπετε οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This