Άδωνι εσύ είσαι; Ο Γεωργιάδης μίλησε για… λαϊκισμό και καταδίκασε την κριτική για το μεταναστευτικό!

Must Read

Με την εντυπωσιακή κωλοτούμπα, απ’ ό,τι φαίνεται, να ολοκληρώνεται, πλέον ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει με καμάρι -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι ανήκει στις… μετριοπαθείς φωνές εντός της κυβερνώσας παράταξης. Ξεχνώντας όχι μόνο την έως τώρα πολιτική διαδρομή του, αλλά και τα άλλοτε κεντρικά του προτάγματα, έφτασε στο σημείο να καταγγέλλει ως «λαϊκιστές» όσους ανησυχούν για το Μεταναστευτικό και τις επιδράσεις του στη χώρα μας.

Μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης θέλησε ουσιαστικά να καταδικάσει την κριτική που ασκείται στο σχέδιο της κυβέρνησης για τους μετανάστες. Αναφερόμενος στον λαϊκισμό, προειδοποίησε ότι η ήττα του ήταν πρόσκαιρη, διότι, όπως υπογράμμισε, πάντα θα επανέρχεται και ως εκ τούτου ζήτησε επαγρύπνηση από τη Ν.Δ.

«Ο λαϊκισμός θα ξανάρθει. Τώρα οι λαϊκιστές θα συνασπιστούν σε άλλα θέματα, στο Μεταναστευτικό, λόγου χάρη, όπου έχουν εύκολες λύσεις και διάφοροι γράφουν στο διαδίκτυο λες και οι υπόλοιποι δεν ανησυχούμε για την πατρίδα μας» ήταν τα λόγια του υπουργού Ανάπτυξης. Κατά κάποιους, μάλιστα, θύμισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την εποχή που έφερναν τη Συμφωνία των Πρεσπών και χαρακτήριζαν όποιον αντιδρούσε «λαϊκιστή», ρωτώντας τον παράλληλα εάν «είναι πιο πατριώτης» από αυτούς.

Και έτσι ξαφνικά ο Αδωνις Γεωργιάδης, που παλαιότερα φωνασκούσε για το Μεταναστευτικό και που επί ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιόταν εάν είναι ακροδεξιός όποιος δεν θέλει να είναι η χώρα του ξέφραγο αμπέλι, προσπαθεί πλέον να χαρακτηρίσει λαϊκιστή όποιον αντιδράΑπ’ ό,τι φαίνεται, ο κ. Γεωργιάδης έχει εισπράξει το κλίμα που επικρατεί στην ηγεσία της Ν.Δ. αυτήν τη στιγμή και θέλει να παρεκκλίνει των επίσημων θέσεων. Μάλλον, όμως, δεν έπιασε και πολύ το κλίμα του συνεδρίου, όπου το Μεταναστευτικό ήταν θέμα συζήτησης σε πολλά «πηγαδάκια». Και αναρωτιέται κανείς εάν στον ορισμό του «λαϊκισμού» και των εύκολων λύσεων του Αδωνη Γεωργιάδη εμπίπτουν και τα όσα είπε περί λαθροεποικισμού χθες ο «αγαπημένος» του Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέβασε τους τόνους για το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This