Ανέκδοτο Κασσελάκη! «Πάμε για την πρωτιά»

Ποικιλία στις εκτιμήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα, ανάλογα με τις διαθέσεις και τις δημοσκοπήσεις της στιγμής

Must Read

Ακούγοντας κανείς τον Στέφανο Κασσελάκη στις δημόσιες αγορεύσεις του το ευκολότερο είναι να συμπεράνει ότι ο άνθρωπος αυτός ζει στον κόσμο του. Δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι δημιουργός ψευδαισθήσεων, τις οποίες σερβίρει με υπολογισμένες δόσεις στους άλλους. Είναι πολύ πιθανό καμιά φορά να είναι μέρος τους και ο ίδιος. Ετσι εξηγείται ότι ανάλογα με τις διαθέσεις και τις δημοσκοπήσεις της στιγμής, οι εκτιμήσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου ποικίλουν.

«Υπάρχει ένα ρεύμα έξω στην κοινωνία, το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει μέρα με τη μέρα και απέναντι σε αυτό θα δείτε ότι αυτή η μεγάλη συγκέντρωση θα μεγαλώσει και θα γίνει μέσα σε δύο μήνες λαοθάλασσα. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί αυτού» δήλωσε την περασμένη Παρασκευή ανεβοκατεβαίνοντας με νευρικές κινήσεις πάνω κάτω τη σκηνή που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Αμέσως μετά έριξε τη βόμβα λέγοντας: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα, εκεί είναι η θέση μας, στην κυβερνώσα πατριωτική σύγχρονη Αριστερά».

Πώς θα συμβεί αυτό με ένα κόμμα υπό διάλυση και χωρίς συγκροτημένες προτάσεις; Ο ασταθής βολονταρισμός, η διαρκής αυτοαναφορικότητα με την υπέρμετρη προβολή της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας και ο αχαλίνωτος ναρκισσισμός μπορεί να πιάνουν σε έναν κόσμο που αναζητεί λαμπερούς και άφθαρτους τηλεαστέρες, λένε στη δημόσια αγορά. Η προβολή της επιθυμίας στην πραγματικότητα, ωστόσο, δεν είναι αρκετή, ώστε να διαμορφώσει εναλλακτική πρόταση εξουσίας.

Αυτός είναι όμως ο Κασσελάκης και, όπως λέει, θα το πάει μέχρι τέλους. «Απέναντι σε έναν πρωθυπουργό που γιορτάζει την απόκτηση του 42ου ακινήτου χωρίς κανείς να ξέρει πώς φτιάχνεται μια αμύθητη περιουσία με τον μισθό του βουλευτή, νιώθω ότι έχω υποχρέωση να γνωρίζει ο κόσμος το πώς ζω, πού ζω και με ποιον ζω. Ολα στη διαφάνεια. Μπορεί κάποιοι να πουν “ναι, ρε Στέφανε, ξέρω ότι έχεις χρήματα, δεν το έκρυψες ποτέ, τι νόημα έχει να το βλέπουν άνθρωποι που δεν έχουν πώς να βγάλουν τον μήνα;”. Και έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά, όπως σας έχω υποσχεθεί, θα είμαι διάφανος σε όλα, να δείτε το σπίτι μου, πώς ζω, ακόμα κι αν αυτό κάνει ζημιά στο προφίλ μου. Η διαφάνεια δεν είναι μέρος του προφίλ μου, η διαφάνεια είναι η ζωή μου». Προφανώς η ύλη των πρωινάδικων προσεχώς θα εμπλουτιστεί…

Εν μέσω εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη υποψήφιων ευρωβουλευτών -τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα, λόγω χαμηλής προσέλευσης- ο Κασσελάκης πήρε θέση στο Μεσανατολικό από την Αμερική όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Συντάσσομαι με τη στάση του προέδρου Μπάιντεν, ο οποίος διεμήνυσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα υποστηρίξουν ισραηλινή αντεπίθεση εναντίον του Ιράν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This