Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει ούτε την τιμή της φέτας! «Εννοούσε το μισόκιλο» είπε αργότερα ο Σκρέκας

Είτε ζει σε άλλη χώρα είτε δεν ενδιαφέρεται για αυτήν που κυβερνά

Must Read

Πανικόβλητος ο Σκρέκας πήρε το λόγο μετά από αρκετή ώρα για να ισχυριστεί ότι ο πρωθυπουργός εννοούσε το …μισό κιλό! 


Στην επίπλαστη πραγματικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη
η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, τα ελληνικά νοικοκυριά δεν δυσκολεύονται οικονομικά, ο γάιδαρος πετάει και η φέτα πωλείται στα 6,28 ευρώ ανά κιλό! Στην προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή με θέμα την μέγγενη των ανατιμήσεων και την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είτε ζει σε άλλη χώρα είτε δεν ενδιαφέρεται για αυτήν που κυβερνά.

«Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία: 6,28 στην Ελλάδα, 8,98 στο Ηνωμένο Βασίλειο, 8,68 στην Ισπανία, 10,63 στην Πορτογαλία» δήλωσε ο Μητσοτάκης από βήματος της Ολομέλειας και στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν το ερώτημα ήταν «πού ψωνίζει;».

Για την Ιστορία, η τιμή της φέτας υπερβαίνει τα 10 ευρώ το κιλό και το λευκό τυρί πλησιάζει το νούμερο που ξεστόμισε ο πρωθυπουργός.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ευτυχώς δεν ανέφερε τιμή αυγών . Πως θα δικαιολογούσε ο Σκρέκας το ατόπημα του πορδηπουργού ; Μήπως θα αναφέρονταν σε συσκευασία 1/3 αυγού; Λέω εγώ τώρα.
    Περάστε και Θαυμάστε ήρθε ο περιοδεύων θίασος και στην πόλη σας . Απάθεια,απρέπεια,αμετροέπεια. Σε ελεύθερη μετάφραση το σεμνά και ταπεινά των αρίστων του χειρότερου πορδηπουργού όλων των εποχών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This