Η Μάρω Κοντού έσταξε «μέλι» για Καραμανλή και Κακλαμάνη

Must Read

«Ξεχωρίζω τον Νικήτα, αγαπώ τον Κώστα Καραμανλή και ελπίζω στον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε η Μάρω Κοντού στον Νίκο Χατζηνικολάου, όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη τού «Ενώπιος ενωπίω» ποιους πολιτικούς θεωρεί ξεχωριστούς.

Πρώτος και καλύτερος πολιτικός για την υπέροχη ηθοποιό (πέρασε και η ίδια για ένα φεγγάρι από τη Βουλή) είναι ο νυν αντιπρόεδρός της Νικήτας Κακλαμάνης, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία. Όμως ο μεγάλος αγαπημένος τής σταρ του ελληνικού θεάτρου και σινεμά (όπως φάνηκε καθαρά από τα λεγόμενά της και τον θαυμασμό στο πρόσωπό της, όταν μιλούσε για εκείνον) είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η Μάρω, ταγμένη εδώ και χρόνια στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και παραμένει στη μεριά των καραμανλικών. Η ίδια υπήρξε βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών με τη Ν.Δ. μέχρι τον Απρίλιο του 2000.

Ορκίστηκε ξανά βουλευτής το 2007, ως πρώτη επιλαχούσα των εκλογών του 2004, λόγω της παραίτησης του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος κατέβηκε τότε δήμαρχος Αθηναίων.
«Όταν μπήκα στη Βουλή, το έκανα με πολύ κέφι και πολλή όρεξη και νόμιζα ότι ένας βουλευτής ξυπνάει και κοιμάται και βγαίνει στους δρόμους και φροντίζει τους άλλους. Η πλειοψηφία φροντίζει τον εαυτό της. Δεν θέλω να μιλήσουμε για πολιτική. Είμαι πικραμένη» συμπλήρωσε η λαμπερή πρωταγωνίστρια, εξαιρώντας από τους πολιτικούς τον Νικήτα για το ήθος του και τον Κώστα Καραμανλή για τα… όλα του!

Δείτε επίσης: «Μπερδεμένος» και επικίνδυνος για τη χώρα ο Βαρβιτσιώτης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This