Φαρσοκωμωδία ο διάλογος Τραγάκη – Σαλμά μέσα στην Eπιτροπή!

Το θεατρικό νούμερο κράτησε για 2 λεπτά και ο Μάριος Σαλμάς αποχώρησε

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο διάλογος ΤραγάκηΣαλμά θύμιζε φαρσοκωμωδία.

Ο βουλευτής εισερχόμενος στην Eπιτροπή, απαίτησε από τον προεδρεύοντα Τραγάκη, να του παράθεση τους λογούς τις κλήσεις του, ώστε να απολογηθεί και να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις. Ο Γιάννης Τραγάκης, του είπε ότι δεν έχει να του δώσει τίποτα και ότι ο ίδιος θα πρέπει να απολογηθεί – χωρίς φυσικά να ξέρει γιατί κατηγορείται!

Ο Σαλμάς επέμεινε, ο Τραγάκης φανερά αμήχανος του επαναλάμβανε ότι είναι όλος αυτιά για να ακούσει τις εξηγήσεις του, χωρίς όμως να το αναφέρει το θέμα για το οποίο θα πρέπει να τις παράσχει!

Το θεατρικό νούμερο κράτησε για 2 λεπτά και ο Μάριος Σαλμάς αποχώρησε, αφού δεν είχε κανένα λόγο να παραμείνει. Πάλι καλά που δεν έγραψαν στην αναφορά αυτό που έγραφε παλιά η χωροφυλακή: «Και δείρας αυτόν, ομολόγησε!»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Δημοκρατία στα καλύτερά της…
    Μιά χαρά την κατάντησες την ΝΔ εσύ και ο τρισκατάρατος πατέρας σου ,ένα μόρφωμα εκσυγχρονιστών πασόκων- άκρατων νεοφιλελέ καπιταλιστών- νεοταξιτών και πρώην κνιτών,τσογλάνι του κερατά….
    Στάικος Π.

  2. Ντροπή για τα 45 χρόνια που είναι βουλευτής και κατάντησε σφουγγοκωλαριος του Κουλη. Τι να κάνει και αυτός, έρχεται και ο γιος από πίσω να πάρει τη λίστα με τα ονόματα των κορόιδων που ψηφίζουν τον πατέρα.
    Βέβαια μια ζωή για κηδείες και μνημόσυνα πρώτος ήταν και είναι. Άξιος ο μισθός του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This