Ο Πιτσιλής καρατόμησε κορυφαίο στέλεχος της ΑΑΔΕ

Προβαίνει σε σπασπωδικές κινήσεις

Must Read

Ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ φέρεται να έχει χάσει τον έλεγχο και να προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Πιτσιλής αποκεφάλισε τον Αντώνη Ντίνο, κορυφαίο στέλεχος της Αρχής.

Ήταν υπεύθυνος για το σύνολο της μηχανογράφησης και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, γεγονός που προκαλεί εύλογες απορίες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.


  1. Το δημόσιο έκανε την Ααδέ,ή η Ααδέ έκανε ξανά το δημόσιο ;..
    Το δημόσιο ελέγχει την ααδέ,ή η Ααδέ το δημόσιο;..
    ..
    Μάλλον ο ένας ελέγχει τον άλλον κ οι δυό μαζί μαδάνε τον πολιτάκο άγρια..
    ..
    Είμαστε άτυχοι γιατί υπολειτουργούν η επιθεώρηση εργασίας κι ο συνήγορος του πολίτη..Θα το είχαν λύσει το πρόβλημα αμέσως

  2. ΑΓΕΥΠΟΙΚ, ΠΡΟ.. ΣΧΗ. Α ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΜΕΝΗ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This