«Τρέμε», Σήλια Κριθαριώτη, έρχεται η Θάλεια Σιούτου – Πετραλιά. Ενα από τα συνολικά έντεκα εγγόνια της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, της πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους της Ν.Δ., η νεαρή Θάλεια Σιούτου, πήρε πτυχίο από τη διάσημη σχολή σχεδίου Parsons School of Design της Νέας Υόρκης.
- Της Βίβιαν Μπενέκου – εφημερίδα Espresso
H απόφοιτη εγγονή της Φάνης είναι κόρη της πολιτεύτριας Ντόρας Πετραλιά και ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα που, όπως δείχνει η πορεία της, δεν ακολουθεί τα χνάρια της αγαπημένης της γιαγιάς, αλλά περνά στον εντυπωσιακό κόσμο του design και της μόδας. Φυσικά όσοι γνωρίζουν την πρώην υπουργό ξέρουν ότι έχει αγάπη προς το σχέδιο, τη μόδα και τις φορεσιές και τα ενδύματα, ιδίως τα παραδοσιακά, αυτά που σήμερα εμπνέουν τους διάσημους σχεδιαστές ανά τον κόσμο.

Η Φάνη, από τα έξι της μέχρι και τα 20, χόρευε στο Λύκειο Ελληνίδων, φορούσε στολές και είναι συλλέκτρια παραδοσιακών ενδυμασιών, κυρίως της Σκοπέλου. Τα σχεδιαστήρια, οι επιδείξεις μόδας και τα σόου περιμένουν τη Θάλεια Σιούτου – Πετραλιά, της οποίας η αποφοίτηση από το Parsons School of Design, από τις κορυφαίες σχολές μόδας στον κόσμο, είναι μεγάλο διαβατήριο! Μεταξύ των αποφοίτων της Σχολής Σχεδιασμού Parsons είναι εξαιρετικοί σχεδιαστές, όπως ο Tom Ford, ο Marc Jacobs, ο Alexander Wang, ο φωτογράφος Steven Meisel και πολλοί άλλοι!
