Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε «μήνυμα αποφασιστικότητας» πως «η δίοδος προς την Ελλάδα κλείνει», στο πλαίσιο της σημερινής ομιλίας του στη Βουλή για το μεταναστευτικό, προκαλώντας ρίγη ενθουσιασμού στα μέλη της κυβέρνησης.
Διόλου, περίεργο, λοιπόν, το γεγονός ότι οι Αδωνις Γεωργιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης και Δημήτρης Μαρκόπουλος εθεάθησαν σε θερμούς εναγκαλισμούς σε… πηγαδάκι που είχαν στήσει αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.
Προφανώς, ο νυν υπουργός Υγείας, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδας και ο βουλευτής Β’ Πειραιά, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και για το γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά ο Κ. Μητσοτάκης κατάφερε να στρέψει -έστω προσωρινά- τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από το πολύκροτο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Και, για όσους, τυχόν, αναρωτιούνται, όχι, οι τρεις τους δεν έπιναν… «φραπέ»!