Παρά τις «αγιογραφίες», ο Κωστής Χατζηδάκης φαίνεται ότι υστερεί χαρακτηριστικά έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων όταν ανοίξει το κεφάλαιο της «διαδοχής».
Όλες οι δημοσκοπήσεις λοιπόν ακόμα και οι πιο φιλικές, δείχνουν τον υπουργό ιδιωτικοποιήσεων και καταστροφής δημόσιας περιουσίας, τρίτο και καταϊδρωμένο.
Μην τρέφετε όμως αυταπάτες. Ο Κωστής Χατζηδάκης μπορεί να έχει πιάσει πάτο δημοσκοπικά, κομματικά όμως καλπάζει. Καθώς είναι γνήσιο παιδί του κομματικού σωλήνα και αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις.
Αυτό διότι τόσο ο Νίκος Δένδιας όσο και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μπορεί να φαίνονται επικρατέστεροι καθώς είναι καρφωμένοι στις δύο πρώτες θέσεις της δημοφιλίας υπουργών, δεν διαθέτουν όμως τον λεγόμενο κομματικό στρατό ο οποίος μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην διαδικασία της διαδοχής. Σε αντίθεση με τον Κωστή Χατζηδάκη, όποιος έχει πάρει διδακτορικό ως κομματάρχης. Σε αυτόν τον τομέα άλλωστε είναι και τα μόνα ένσημα που διαθέτει.
Release the Παπαμιμίκος (αντί Kraken)
από άνθρωπο που τον παρακολουθούσαν μέχρι και στο κρεβάτι του και δεν έβγαλε κιχ τι να περιμένει κανείς?
τεταρτοκλασάτος ο φουκαρατζίκος….