Μπορεί να μην ακούγεται πολύ το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Κυριαζίδης, αλλά στη Βουλή έχουν αντιληφθεί ότι ο Δραμινός βουλευτής βράζει στο ζουμί του.
Δεν μπορεί να χωνέψει τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία και ψάχνει τρόπους για να πάρει τη ρεβάνς, απ’ όσες και όσους συνετέλεσαν να μείνει… άστεγος κοινοβουλευτικά.
Περιμένει βέβαια το προσκλητήριο για να επιστρέψει κάτω από την κυβερνητική ομπρέλα, αλλά παράλληλα, ψάχνει τη δικαίωσή του και εκτός κοινοβουλίου.
Ως πρώην αστυνομικός άλλωστε, γνωρίζει τη νομοθεσία, παλιά και νέα. Άρα, μπορεί να την εκμεταλλευθεί τώρα που ενδεχομένως να του κάνει κάποια διάταξη.
Να φύγουν όλοι οι Τούρκοι από τα ελληνικά κόμματα. Δεν έχουν καμία δουλειά να ανακατεύονται με την χώρα μας!
Έπρεπε να έχει ήδη επανέλθει.Η Δράμα τον στηρίζει και περιμένει….. Λέει αλήθειες…
Έχει αντιληφθεί πλήρως ότι δεν υπάρχει άλλη τετραετία για το τομάρι του γιαυτό και “βράζει” στο ζουμί του. Είναι πολιτικά ανύπαρκτος εδώ στη Δράμα και ουδείς ασχολείται μ΄ αυτόν. Είναι σαν να μη υπάρχει. Κρέμασε πολιτικά έναν ολόκληρο λαό και τον άφησε ορφανό από πλευράς κυβερνητικής εκπροσώπησης με τις μ@λ@κίες που έχει κάνει και κάνει. Κρίμα για τη Δράμα μας. Την επόμενη φορά ας προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε. Αυτός απέδειξε ότι είναι για τα μπάζα. Και εκεί του αξίζει!!!
Και έλεγα ποιος θα μας σώσει.