Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. Η δυσαρέσκεια του πρώην πρωθυπουργού για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει πλειστάκις εκφραστεί, με αποκορύφωμα την διαγραφή του από το κόμμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος χτυπήθηκε εσχάτως από την μοίρα με τον αδόκητο θάνατο της κόρης του, έχει διαβλέψει κενό στα δεξιά της ΝΔ. Ο διεμβολισμός των κομμάτων, όπως «Ελληνική Λύση» και «Φωνή Λογικής», αποτελεί τον κύριο στόχο του Μεσσήνιου.
Εξάλλου, γαλάζιοι βουλευτές που αυτοπροσδιορίζονται στην «λαϊκή»-«πατριωτική» Δεξιά και είναι δυσαρεστημένοι από κυβερνητικές επιλογές αναμένεται να ακολουθήσουν τον Αντώνη Σαμαρά στο εγχείρημά του.
Ο ρόλος του Κ. Καραμανλή
Η στάση των αποκαλούμενων «Καραμανλικών» θα παίξει κομβικό ρόλο στον νέο πολιτικό σχηματισμό. Μολονότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν αναμένεται να εμπλακεί ενεργά στο κόμμα Σαμαρά, η στήριξη του Κώστα Καραμανλή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Δείτε επίσης:
- «Σας ευχαριστώ…»: Η πρώτη ανάρτηση του αδελφού της Λένας Σαμαρά μετά την κηδεία της
- «Θα με στεναχωρούσε…»: Ο Νικήτας Κακλαμάνης για το ενδεχόμενο κόμματος Σαμαρά
- Αιχμή Στυλιανίδη προς Μητσοτάκη για Καραμανλή και Σαμαρά: «Πάντοτε οι πρωθυπουργοί άκουγαν τους προηγούμενους»
ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Λ ΕΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Η ΕΥΠ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΜ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΤΩΗΝ Υ ΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!!!Η ΔΙΚΗ ΘΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 500ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ15 ΜΕΡΕΣ!!!ΚΑΙ ΣΞΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΠΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΑΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!!!
Θεός φυλάξοι! Δεν είμαι δεξιός, αλλά είναι αδύνατον να δεχθώ τέτοιες ακρότητες…
Πιστεύω στο νέο εγχείρημα του Αντώνη Σαμαρά, υπάρχει εμφανές κενό στην κεντροδεξιά. Ο Σαμαράς είναι ειλικρινής, ηθικός, πατριώτης! Θα είμαι παρόν στο νέο εγχείρημα από την ιστορική γη της Πέλλας!
αρρωστοι,πολιτικοι,ειδικο`δικαστηριο`στο`χονδρο.`οΣαμαρας`ειναι`κοροίδο“ολη`τηντοξικοτιτα`την`εισεπραξε`η`κορη
οι πολιτικοί ανήκουν στο σύστημα που καταστρέφει τη χώρα από το 1974 και μετά, οι οποίοι παίρνουν εντολές από τα κέντρα του εξωτερικού. Πρέπει ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει και αφού πρώτα καταλάβει πως δεν είναι τα πάντα καλοπέραση όπως θέλει να πιστεύουμε το σύστημα, οφείλουμε σαν έθνος να μιμηθούμε την ένδοξη ελληνική επανάσταση να στραφούμε στον Θεό και να τους διώξουμε και αυτούς και όλους αυτούς που μας έχουν κουβαλήσει εδώ μέσα.
όλα καλά και ωραία τα λέτε από έξω το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν όλοι.Αγαπημενε λαέ τόν Ελλήνων ξυπνάτε επιτέλους, πόσα θα μάθετε για να μάθετε? όλα τα κόμματα εινυ ανύπαρκτα ανεπυθημητοι όλοι για τα ατομικά τους συμφέροντα. Χίλια χρόνια διαφορά ποια είναι με αλλαγές κυβαιρνητες. όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. ξεφτίλησαν την όμορφη πατρίδα Ελλάς μαζί και τον λαό!!!!. ξύπνησε ευλογημένε Λαέ ξυπνάτε Έλληνες Ελληνίδες ελληνόπουλα ξυπνάτε Έλληνες Ελληνίδες ελληνόπουλα τσιγγάνοι Ρομά όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε καυνα προστατεύσουμε την μάνα πατρίδα Ελλάδα μας. ενωμένοι Ελλάδα ποτέ ηττιμενη ξυπνάτε Έλληνες Ελληνίδες ελληνόπουλα τσιγγάνοι Ρομά όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. ο θεός να φωτίσει τον λαό να καταλάβουν επιτέλους. όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες όλοι είναι ανεπυθημητοι όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στο όμορφο λαό. ξυπνήστε και ενωθείτε. Αμήν. ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ ΣΤΗΡΟΚΛΕΑΣ ΣΑΡΆΝΤΑ ΠΈΝΤΕ ΈΤΗ ΗΓΈΤΗΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΣΙΓΓΆΝΩΝ ΡΟΜΆ
άχρηστο πολιτικό κατεστημένο
υπόλογοι όλοι στην ΝΔ για την κατάντια της Ελλάδας. αυτοί ου μένουν και αυτοί που έφυγαν.
ίχνος από εθνική συνείδηση ίχνος νοιαξιματος για τον έρημο τουτο τόπο.
όλα σαπροφυτα
κόμμα όχι για να σωθεί η Ελλάδα αλλά να μη πάρει ψήφους ο Βελόπουλος
καλά αυτός ο ηλικιωμένος που έχασε το παιδί του το μυαλό του στο βρώμικο κόμμα.
Πηγενε τσλσιπορε σπίτι σου μαζί με τον σουβλατζη και άστε την Ελλάδα ήσυχη
Αν πάρει 2% χλωμό το βλέπω
Πόσες φορές το χουν δει το έργο οι ραγιάδες αλλά μυαλό δε βάζουν. Η μάχη γίνεται για την κουτάλα όχι για τη χώρα και σίγουρα όχι για τους ραγιάδες. Αυτοί ειδικά θα έχουν την τύχη που τους αξίζει ανάλογη των επιλογών τους. Ο κούλης δεν κερδίζει άλλες εκλογές αλλά ο κομματικός μηχανισμός έχει δει ότι υπάρχουν διαρροές στα δεξιά στις τάξεις των σκληροπυρηνικών κομματόσκυλων και προσπαθούν να τις μαζέψουν με το κόμμα Σαμαρά. Κατόπιν μετά τις επόμενες εκλογές και ανάλογα με το πως θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα και οι εσωτερικές ισσοροπίες και αν το απόκομμα Σαμαρά πάει καλά θα γίνει και η κωλοτούμπα για μια συμμαχία ώστε να κυβερνήσουν όλοι μαζί.
Το κομμα θα λεγεται
ΑΟ.Κ(= Αοματο Κήτος)
ΑΟ ματο (από Σαμαρά)
Κ ήτος (από Καραμαν Αλή)
και θα έχει για έμβλημα τον ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ
Είσαι φοβερός.
Κανει κομμα για να μην πανε οι δεξιοι στον Βελοπουλο και στην ΝΙΚΗ. Ποια Λατινοπουλου ? Αυτηνης οι ψηφοφοροι θα πανε ολοι στο Σαμαρα !!!! Καλυτερα για να μην μπει η Κυρατσα στην βουλη και συμμαχησει με τον Κουλη – Κουλάρα .
ΑποΤοΣτομαΣας,ΚαιΣτουΘεουΤοΑυτι.ΜηπωςΒαλουμεΚαμιαΤαξηΣεΑυτηΤηνΔυστυχισμενηΧωρα.
Οργανωμένο το έγκλημα,θα άφηναν στην τύχη του το κόμμα!!!! βρήκαν τρόπο να ειναι πάλι μέσα στα πράγματα οι δεξιοί.
θα κάνει κόμμα ο Σαμαράς, θα κάνει και ο Τσίπρας… αντε και ο ΓΑΠ ή ο Μπένι… και μνημόνια μέχρι να σβήσει η χώρα από τον Χάρτη! λες να κάνει come back και η Παπαρήγα?
Τα ιδια σκατα είναι ο χοντρός και στραβός Απατεώνες δειλοί και τέρμα συμφεροντολόγοι Δυστυχώς
ο Θεός να βάλει το χέρι του να γλυτώσουμε από τον Μητσοτάκη και τα αισχη που έχει κάνει εδώ και έξι χρόνια
και ο Χίτλερ μια χαρά είναι…
Βουλευτές που στηρίζουν μέχρι σήμερα τον Μητσοτάκη και είναι συνένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών, του διαμοιρασμού του Αιγαίου, των σκανδάλων ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ, θα κάνουν κωλοτουμπα και θα πάνε με τον Σαμαρά. Δεν πρόκειται να πείσουν κανένα.
Μακάρι να τον γαμησει τον Μητσοτάκη και τα κωλοτρυπιδια που έχει για υπουργούς
ναι ρε φίλε ο Κουλης είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα τα 51 τελευταία χρόνια
Δεν ειναι το προβλημα μονο ο Κουλης.
Ειναι ομως ο χειροτερος ολων και πρεπει να φυγει αμεσα!!!!
Με οποιο κοστος!!!!
Δεν ειναι το προβλημα μονο ο Κουλης.
Ειναι ομως ο χειροτερος ολων και πρεπει να φυγει αμεσα!!!!
Με οποιο κοστος!!!!
Να πάει ο παππούς σπίτι. Μανιακός με εξουσία. Άσε τους νέους. Ναι Λατινοπουλου..