Από τις αίθουσες της Βουλής και τα άρθρα του Συντάγματος, στα… καλοψημένα κομμάτια χοιρινού που γυρίζουν αργά στη σούβλα. Ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, βρέθηκε στη Σκιάθο και, όπως λένε οι μυημένοι, «έκανε το πιο ψηφιακό log out»: άφησε τα χαρτιά και τα μικρόφωνα, και πήρε θέση μπροστά από το διάσημο κοντοσούβλι του Νίκου Παναγιώτου, γνωστού ως «Κόζιακα».
Η σούβλα που ενώνει…
Το εστιατόριο του Κόζιακα δεν χρειάζεται συστάσεις. Τέσσερις δεκαετίες τώρα, το κοντοσούβλι του γράφει ιστορία πιο βαριά κι από προεκλογικό πρόγραμμα. Εκεί όπου οι πολιτικοί λόγοι καίγονται στον ξυλόφουρνο και οι κομματικές αντιπαραθέσεις λιώνουν σαν λίπος στη σούβλα, ο Μπουκώρος απόλαυσε το θρυλικό πιάτο παρέα με φίλους, σε οικογενειακό κλίμα.
Λένε μάλιστα ότι ο βουλευτής διατηρεί δεσμούς αίματος με την οικογένεια Παναγιώτου – και μάλλον το DNA του έχει προγραμματιστεί να «ψηφίζει» κοντοσούβλι.
Από τα έδρανα… στα τραπέζια με κόκκινο κρασί
Ο Χρήστος Μπουκώρος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη φιλοξενία και την ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Και ενώ στην Ολομέλεια μπορεί να χρειάζεσαι δευτερολογία για να ακουστείς, στη Σκιάθο αρκεί μια μπουκιά από το ζουμερό κρέας για να συμφωνήσουν όλοι… χωρίς ενστάσεις.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Skiathoschannel.gr πολλοί πολιτικοί, καλλιτέχνες και… απλοί θνητοί έχουν δοκιμάσει την «ψηφοθηρική» γοητεία του «Κόζιακα», αλλά η χθεσινή επίσκεψη του Μπουκώρου θύμισε ότι η πολιτική μπορεί να είναι πικρή… αλλά η σούβλα είναι πάντα πιο γλυκιά.
*Φωτογραφίες Skiathoschannel.gr
Δείτε επίσης:
- Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πέντε άτομα δήλωσαν στρέμματα σε δημόσιες εκτάσεις στην λίμνη Κάρλα
- Παραιτήθηκαν ο Μάκης Βορίδης και τρεις υφυπουργοί για τα «όργια» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Τί γίνεται ρε π@υστη μου.Εγω αν φάω τόσο κρέας που τρώνε αυτοί μόνο μια φορά θά θά σκάσω. Πώς μπορούν και τρώνε συνεχώς τόσο πολύ σαν τά 🦁 🦁 λιοντάρια και δεν παθαίνουν τίποτα;
Η σούβλα πιο γλυκιά, ειδικά όταν δεν πληρώνεις και ποτέ ή τα πληρώνει ο φορολογούμενος, έτσι χρηστάρα;
Με πρώτο διδάξαντα τον Κωτσο της Ραφήνας που δεν έχει αφήσει λιπάκι για λιπάκι σε όλη την επικράτεια -εκτός από τις βιβλιοπαρουσιάσεις του φίλου του Κοττάκη, που έχουν προκαλέσει τόσους σεισμούς που κουνιόμαστε ακόμη.
Πάντως είναι ενδιαφέρουσα αυτή η ανεμελιά. Το κόμμα σου να έχει σκοτώσει και συγκαλύψει μαζική δολοφονία, να κυβερνά καθεστωτικά, να κλέβει ασύστολα και να χρηματίζει ψηφοθηρικά, να αφοπλίζει τα ελληνικά νησιά, να αφήνει Τουρκία, Λιβύη, Αλβανία να κάνουν ότι θέλουν, να κάνει ντηλ με ισλαμοφασιστες που σκοτώνουν ορθόδοξους, να στηρίζει Ουκρανούς νεοναζί, να αφήνει τα καρτέλ να αισχροκερδούν, να κυβερνά με αναθέσεις σε δικούς του, να παραβαίνει το Συνταγμά, να ελεγχει δικαστικούς,
κι εσύ να βαράς παλαμάκια και να
τρως κοντοσούβλι, αντί να βαράς πετρα και να τρως παξιμάδια σε κάποιο κελί μαζί με την υπόλοιπη Εγκληματική Οργάνωση.
Μπούκωσε ο Μπουκώρος από τα πολλά κοντοσούβλια. Τα ίδια με τον μαλάκα τον Αλέξη Τσίπρα.
ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ Ο ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…
Η ΣΟΥΒΛΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΎΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ
κάθε λαός επιλέγει τους πολιτικούς που του μοιάζουν.