Στις 17 Μαΐου 2023, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει σε τηλεοπτικό πάνελ ότι εφόσον το κόμμα του επανέλθει στην εξουσία θα επαναφέρει στο 20% τις ασφαλιστικές εισφορές των 800.000 ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών! Ήδη στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπονταν της ΝΔ κατά 3-6 μονάδες κι απότομα η ψαλίδα άνοιξε κι άλλο.
Η απομάκρυνση του γενικότερα από την πολιτική σκηνή ήταν μονόδρομος κι ο Αλέξης Τσίπρας την επομένη στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Σύνταγμα ήταν φανερά αποσβολωμένος. Οι είκοσι μονάδες διαφορά των εκλογών της 21ης Μαΐου έγιναν 23 στις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαϋλώθηκε κι ο Αλέξης Τσίπρας εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε ξανά με την «Ιθάκη» στην οποία δεν έχει κανέναν κακό λόγο για τον Κατρούγκαλο τον οποίον δεν θέλουν να βλέπουν στα μάτια τους οι ΣΥΡΙΖαίοι. Στο ερώτημα λοιπόν για τις εξυπηρετούμενες σκοπιμότητες η απάντηση προκύπτει ξεκάθαρα από τα γεγονότα.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:


Κοπρίτης, αλήτης και για φτύσιμο.
Κι ο John, το πρεζάκι που το ταίζουν πεντάευρα για την δόση του.
Που τον ενοχλεί ο κάθε Κατρούγκαλος περισσότερο από τους γαλαζοπράσινους αλήτες που έριξαν την χώρα σε χρεοκοπία και απώλεια εθνικής κυριαρχίας κι επανήλθαν να κυβερνήσουν.
Περισσότερο από τους γαλάζιους μαφιόζους που δολοφόνησαν παιδιά κι έπειτα συγκάλυψαν τα εγκλήματά τους.
Περισσότερο από τους υπουργούς-γαλάζιες ακρίδες που στήσαν μαφιόζικο δίκτυο κλοπής με τους κατσικοκλέφτες του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Περισσότερο από τα γαλάζια προσκυνήματα στον Σουλτάνο, στον Ράμα, στον ισλαμοφασίστα της Συρίας κι από την τριτοκοσμική υπακοή στους ξένους τοποτηρητές.
Είσαι για κλάμματα εντελώς. Αλήτης, σίχαμα, εθνοπροδότης. Είσαι ο πάτος της ελληνικής κοινωνίας.
ουστ ρε κοπρόσκυλο που με την αλλαγή του ποινικού κώδικα μία εβδομάδα πριν τις εκλογές το2019 (μία εβδομάδα πρίν ρε αληταρά) εξαφάνισες το
ποινικό μέρος της αισχροκέρδειας και ξεσάλωσαν μετά όλοι οι μαυραγορίτες και οι διεθνείς φούστηδες . Η ακρίβεια είναι δικό σου έργο (σύν τα άλλα) βρωμόσκυλο.
ξεκουμπίσου κοπρίτη που έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι ξανά.
ΟΧΙ μη μας τό κάνεις αυτό
όχι μόνο οι συριζαίοι δεν θέλουν να τον βλέπουν, ο κόσμος όλος δεν θέλει να βλέπει αυτόν και όλο το δουλικό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε/υπηρετεί την πολιτική των μνημονίων … σιγά σιγά τους ξαναεμφανίζουν έναν έναν
Πρεπει να εισαι μεγαλος βλακας , και μην ασχολεισαι με την πολιτικη εισαι και καθηγητης αναθεμασε . Αντι να σκεφτεις τη εγκλημα εκανες , θελεις να γυρισης στον τοπο του εγκληματος . Εχεις μεγαλο θρασος .