Νίκος Χαρδαλιάς: Ο «σκληρός των 6» είναι ένας τρυφερός μπαμπάς!

Must Read

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν είναι μόνο Υφυπουργός, ούτε ο «κακός» των 6! Είναι και μπαμπάς που δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του…

Έτσι χθες άφησε για λίγο την πολιτική του ιδιότητα και έγινε ένας απλός μπαμπάς που (όπως όλοι οι μπαμπάδες) έχει αδυναμία στην κόρη του Ιωάννα η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Μέσα από τα social media λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του και ευχήθηκε με έναν πολύ τρυφερό τρόπο στο «αστέρι» του.

Και η ανάρτησή του ήταν άκρως συγκινητική:

«Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου…. Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου».

Της ευχόμαστε και εμείς χρόνια πολλά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This