Χυδαία επίθεση Πρετεντέρη σε Φώφη, επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία της Ολομέλειας: «Μπορεί να είχε πάει κομμωτήριο»!

Must Read

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο Γιάννης Πρετεντέρης, προσβάλλοντας σκαιότατα τη Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την απουσία της στην ψηφοφορία της Ολομέλειας επί του αιτήματος της Ν.Δ. για διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με αποτέλεσμα να γίνει… μαλλιά κουβάρια με σύσσωμο το ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και την ίδια την πρόεδρο του κόμματος, η οποία αντέδρασε με σφοδρότητα!

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος προχώρησε σε απαράδεκτο σχόλιο στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του, λέγοντας πως η Φώφη Γεννηματά δεν πήγε στην ψηφοφορία, επειδή είχε κομμωτήριο. Συγκεκριμένα, επιτέθηκε στους τρεις απόντες, δηλαδή την πρόεδρο του κόμματος, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Χάρη Καστανίδη.

«Είναι κουτοπονηριά. Δηλαδή, και λέμε ότι θα ψηφίζαμε, αν ήμασταν εκεί, αλλά και δεν ψηφίζουμε. Μπορεί να είχαν ταξίδια, τι να πω. Η Φώφη να είχε και κομμωτήριο»,  υποστήριξε, ενώ, αναφερόμενος στον κ. Καστανίδη -ο οποίος δεν παρέστη στην ψηφοφορία, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους-, είπε πως «δεν έχει καμία ευαισθησία σε τίποτε, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Απολύτως σεξιστικά τα σχόλια Πρετεντέρη

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΙΝ.ΑΛ. και προσωπικά της Φώφης Γεννηματά, η οποία κατήγγειλε σεξισμό! «Οι παπαγάλοι αποκτούν σήμερα ονοματεπώνυμο. Φαίνεται ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που εκτελούν κάποιο συμβόλαιο εις βάρος του Κινήματος Αλλαγής και σε μένα προσωπικά», είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, προσθέτοντας ότι τα σχόλια του δημοσιογράφου «ξεπέρασαν κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας και, μάλιστα, πρέπει να πω ότι ήταν σχόλια απολύτως σεξιστικά».

Ζήτησε, μάλιστα, την τοποθέτηση των υπόλοιπων κομμάτων, καθώς και της ΕΣΗΕΑ. Εξήγησε, πάντως, ότι δεν προσήλθε στη Βουλή, λόγω απουσίας στο εξωτερικό για σοβαρή υποχρέωση, ενώ, όπως είπε, μπήκε και σε 14ήμερη καραντίνα.

Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής βλέπουν «γαλάζιο» δάκτυλο πίσω από την επίθεση στην κυρία Γεννηματά, αφήνοντας αιχμές ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν, επειδή το κόμμα επιλέγει να συνεχίσει αυτόνομη πορεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This